הפרק:Meat is Murder but Murder is also Murder

riktal

New member
הפרק:Meat is Murder but Murder is also Murder

לדעתי, הפרק הזה, ששודר אתמול (יום חמישי) ביס, מראה את ההבדל בין שני הבחורים - שון וגאס: בפרק רואים איך שון תמיד מוכן לעזור לחבר שלו, לא משנה איך ולא משנה מתי. הוא תמיד עומד לצידו. גאס, לעומת זאת, תמיד התנגד לרעיונות של שון ותמיד ימנה בשלב ראשון מלעזור לו. במציאות, לא בטוח שהשניים הללו היו הופכים לחברים כאלה טובים, אבל זה ההבדל בין המציאות לחיים. אני צודקת?

LoganLover

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo98.gif

אני יודעת שאני לפחות לא הייתי מתחברת לגאס. האמת, שהוא נורא מעצבן אותי אבל חייב להיות ניגוד כלשהו לשון, אחרת זה לא היה מצחיק כמו שזה

LoganLover

New member
אגב, איך באמת הם במציאות ? הם חברים טובים ?

סגנון ג'ארד וג'נסן מעל טבעי כזה..
אחח אני מתה על הבנים האלו!!!

riktal

New member
אז ככה:

לפי הדיווחים - במציאות הם חברים ממש טובים והם אפילו נוסעים כל יום לסט ביחד. הם לא הכירו אחד את השני לפני שהתחילו לעבוד על הסידרה והרבה פעמים מעירים להם על הכימיה הטובה שביניהם. בראיון ששמעתי לא מזמן, המראיין שאל את ג'יימס על זה וג'יימס ענה שגם שחקים אורחים שמגיעים לסידרה המומים מהיחסים הטובים שביניהם ותמיד מעירים שזה לא יכול להיות שזה באמת ככה גם במציאות. מה שאני אוהבת ביניהם זה שכשמראיינים אותם, אז דולי תמיד קורה לג'יימס רוּדֶיְי (RODAYׂ) וזה תמיד מצחיק אותי שהוא אף פעם לא קורא לו ג'יימס.

LoganLover

New member
יוו מתוקים! ../images/Emo9.gif

לא חשבתי על זה ככה עד היוםפ, אבל למלהקים יש כישרון נורא מיוחד ומוערך לצוות אנשים שיש ביניהם כימיה מטורפת!

למעלה