הפרק

הפרק

חשוב לציין שקרה הפרק משהו שלדעתי כבר היה צריך לקרות ממזמן ראול סוף סוף מתחיל לחשוד בבילי ומאק הגיע הזמן. תמיד טוב לראות את ג'ק ומייקל ביחד הם מהדמויות האהובות עלי. והיום כשניקי ראתה את החיבוק מה בכלל איכפת לה זה לא עניינה זה לא שהיא עם בראד עדיין בקשר, שתפסיק להתערב בכל דבר... ואהבתי את הקטע של הצילומים של מלקולם חחח כמו תמיד עושים את קטעי הצילומים יפים אבל כשהוא ניסה לנשק את דרו זאת היתה טעות... *מה הייתי עושה בלי "צעירים" זה תמיד משפר לי את המצב רוח

ים כחול

New member
אני עדיין לא מרוכזת לכתוב סיכומון..

אבל חייבת לומר שהמבטים של ניקי הורסים אותי מצחוק
היא גדולההההההההה
כולה למדה למצוא אתרי אופנה באינטרנט וכבר יש לה ארשת פנים כזו כמו של מנהלת הייטק בכירה ....
הורסת

soapsfan

New member
הפרק

ניקי והמבטים שלה היו ממש מצחיקים..זה לא שהיא ובראד ביחד,אז מה אכפת לה אם הוא מחבק את אשלי?ואז העיניים שלה כמעט נפלו מהחורים כשהוא אמר לה שאשלי בהריון.. ניל וויקטור משעממים
לא יודע למה אבל את הבריטני הקודמת אהבתי יותר מבריטני הנוכחית..אבל עדיין לא ראיתי מספיק ממנה בשביל לגבש דעה..אבל בכל מקרה אני לא ממש אוהב את העלילות של הטינס,וג'ייטי מעצבן ואשלי ואוליביה..תמיד כיף לראות את אשלי[מעלה זכרונות שלה ככריסטן/סוזן/פנלופי/האחות מיירה/עוד מישהו מימ"ח..לא משנה חח] אבל אוליביה עצבנה אותי משום מה..יש סיכוי שהיא תמות?

Dawn12

New member
!Love You Dru ../images/Emo23.gif

היום ראינו בדיוק את הסיבה שלשמה חזרה אלינו דרוסילה - לעשות שמייח!
במשך שבועות היא פשוט התבזבזה בסצינות מתישות עם ניל ובמשבר המשעמם הזה של אוליביה, והיום עם מלקולם - הניצוצות עפו! כבר הספקתי לשכוח את הכימיה הנהדרת שיש להם. למרות שיש לה כימיה כמעט עם כל אחד. בכל מקרה - אני רוצה עוד!
איזה כיף לראות את ג'ק חוזר למשחקים המלוכלכים שלו עם בראד, ועוד עם מייקל בכל הבלאגן. ממש כמו בימים הטובים של ההשתלטות על ניומן אנטפרייז. הגיע הזמן שמייקל יחזור לליגה של הגדולים. כל התיקים ה"חשובים" האלה שלו ושל כריס מעניינים בערך כמו המחלה של אוליביה. ואם כבר, חשבתם על זה שאפילו המחלה שלה משעממת? מי בכלל שמע על אנמיה פלסטית? גם אני לא אהבתי את בריטני היום. ברור לי שההצעה של ג'יל הפתיעה אותה וזה משהו שכל בחורה חולמת עליו (או לפחות כל בחורה כמו בריטני) אבל עדיין - התגובה שלה היתה נראית קצת מוגזמת ודי מזוייפת. בכל מקרה, אני ממש שמח שסוף סוף הגענו לקמפיין הקיץ של GBJ. והמבין יבין...
יש סיכוי שנזכה לראות את ג'יי טי בסצינה שבה הוא לא משתמש במילה Losers?

יוליקה

Member
מנהל
הקדמת אותי, אבל יש לי שאלות

א. האם מישהו מכם זיהה את הנעימה שהשמיעו ברקע כשצילמו את דרו? ובכן זוהי נעימה של להקת "הצלליות" שהיתה הלהקה המלווה של קליף ריצ'ארד. הלהקה היתה אנגלית וזוהי סדרה אמריקאית. להקת הצלליות לא היתה מוכרת בארה"ב - כידוע קליף התחרה באלויס על לבבות המעריצות. אז איך הגיעה הנעימה לסדרה? ב. בקשר לבית הספר - יכול להיות שכבר הזכרתם זאת כאן מאות פעמים, אבל אני לא ראיתי - לא יזיק עוד פעם אחת: וולנט גרוב - זהו שם בית הספר והוא על שם העיירה "מבית קטן בערבה". היום כשהראו את מסדרון בית הספר הראו סמל מזכוכית באחת הדלתות עם השם וולנט גרוב - אך מה שהסב את תשומת ליבי הוא שהסמל היה דומה מאד לסמל של השמפו "הרבר-לסנס". צפו בשידור החוזר ושימו לב גם אתם.

ים כחול

New member
מנסה לסכם עם הסניליות המתקדמת שלי

דרוסילה ומיילקלום ... ראיתם איך כמעט הגשימו לי חלום.... ולקחו אותו בשנייה
דרו מתהההההה למגע אבל נלחמת בעצמה - מראה קורע לב. ... תוססת ומדהימה כמו שאני מכירה אותה
שמתם לב שלניל חוץ מלדאוג ללימון החמוץ להתווכח עם מיילקלום לריב עם דרוסילה וללקק בטירוף לויקטטור , אין לו הרבה מה לעשות בסדרה ... ואני דורשת טראנספר !!! ----------->> שיעבירו אותו לארץ אחרת
..... היום למדנו אודות תאי הדם מפי דוקטור ליב (פליז ליב אור דונט ליב
) אחלה פרק לפני בגרות בביולוגיה . שחר עוד רגעים טובים לצאת לפרסומות... ........
איך זה ש"שיניים" לא מבקש לראות את אמו החולה ?? איפה נעלם ??
אגב, מיילקלום הצעה לי אליך ... ברח כל עוד אתה יכול ....ברח ... מתאר לעצמך כמה הוצאות יהיו לך רק על טיפולי שיניים בעתיד לניית ?? תברררררררררררררחח..... ...... ניקי הייתה לך הזדמנות עם ג"יגולובראדי ופיספסת !!! עכשיו תפני מקום לאחרות ... אלא אם .... אז קדימה והפעם לא צריך בבית מלון ... אפשר ישר למיטה בניומןז ראנצ" יותר חסכוני וגם נחמד כשויקטטור מגיע לביקור ...
סרטים חדשים יוצאים לאקרנים - לשכב עם האוייב (של ויקטור) 2 ניקי ובראד שחקנים ראשיים בשליחות קטלנית 3 -עם ויקטטור הזועם . גמני נהנית כשג"קי ומייקל
שלי נפגשים למזימה חדשה
מתגעגעת לנינה ותומאס.....

Alon8304

New member
מאוד התאכזבתי מניקי

כל כך שמחתי שניקי החליטה שהיא רוצה לעבוד. אבל נראה לי שהיא לא כל כך מבינה מה זה לעבוד. קודם כל, היא הגיעה באיחור למשרד. כאשר היא כבר מגיעה היא בכלל לא מקשיבה לבראד על מה שנעשה בהיעדרותה. במקום זאת מעניין אותה החיבוק בינו לבין אשלי. היא ממשיכה להתעניין בהם ורוצה לגלות עוד פרטים על ההריון של אשלי. נראה לי שהיא תגרום לכולם בז'בו לרכל כל היום ולא לעבוד (כאילו שהם עבדו הרבה קודם...). היא כנראה חושבת שכמו שהיא מרכלת בבית, כך היא תוכל לעשות כל היום בעבודה. לסיכום, יש לי מסר אחד לניקי: בדרך כלל מביאים את העבודה הביתה, ולא את הבית לעבודה!

SupeRonit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה באמת אבסורד-עד שהיא עושה משהו חוץ מלהגיד למיגל "אני אפתח" (הוי זה לא נשמע טוב
),היא לא עשצה כלום-והיא ממשיכה לעשות כלום

QueenOfMagic

New member
אוליביה מצבנת!!

מה פתאום הכניסו אותה ולמה זה מעניין אותנו שיחות הילדות שלה עם אשלי?!! יכלו לוותר על זה!!! ודרו בכלל לא נראית כמו דוגמנית ואיזה דוגמן מעאפן הביאו לה.. לפחות היו מביאים אחד עפ פנים יפות ולא רק שרירים!! וניקי הזו לאחר התעללות ארוכה בבראד הוא לא חייב לה כלום!!! בראדי חמודי...אתה לא אשם שהדביקו לך את ניקי... אבל..ויקטור החוצפן הזה!! מי הוא חושב שהוא?!?! להזמין את בראד כאילו הוא חייב לו משהו!! חוצפה ממדרגה ראשונה אני לא הייתי הולכת!! הרי בראדלי הוא אדם חופשי!! זה לא צבא וויקטור לא מפקד!! ואני מתחילה לא לחבב את ניל - הוא אשכרה מלקק לויקטור!! ממתי הוא כזה קיס אסס...?? כל השאר היה נחמד..למרות שבריטני טיפשה וג'יי טי מעצבן...זהו נרגעתי.. מחכה לפרק היום..

למעלה