הפרק

הפרק

הפרק היום היה המשך טבעי לפרק של אתמול כך שאין הפתעות חדשות מעניין לדעת פרטים על עברה של מקנזי כי העניין הזה עם האמא שלה מאוד מסתורי. היה מצחיק שניקי שוב נכנסה כשבראד ואשלי התחבקו אבל הפעם היא נכנסה ישר בלי להסס אהבתי
בקשר לראול מסכן תמיד דופקים את הבחור הטוב נו שיהיה לפחות יש לו עבודה...

Dawn12

New member
Escape Escape ../images/Emo15.gif

היא רצתה לברוח, ויש לה כבר ניסיון עשיר בזה. ראיתם איזה תיק קטן היא ארזה לעצמה? הבחורה כבר מיומנת בזה.

הבעיה של ראול |אמיגו|

הוא יותר מדי טוב. וזה הופך אותו למאוד צפוי ומשעמם. בחיים עצמם זו לא תכונה כל כך טובה, אז על אחת כמה וכמה שב"מציאות דמיונית", שהרי על מנת לרתק צופים צריך ליצור סיטואציות מעניינות, דמויות מורכבות ומתוסבכות, ומרגע הופעתו של ראול בג'נואה הוא אף פעם לא עשה/אמר משהו שאפשר להגדיר כמסעיר. אפילו הצהרת האהבה שלו למקנזי היתה משעממת, ועוד יותר כשמאק לא הגיבה בחזרה והוא שידר עסקים כרגיל. הייתי אומר שראול היא הדמות שאולי מכל הדמויות הכי קרובה לדמות מציאותית בסדרה, אבל זה לא מה שמחפשים במסך הקטן... אני מקווה שבעתיד יוסיפו פילפל לדמותו, כי מה שנראה הבטחה גדולה (ליהוק/לוק נקרא לזה?) הפך לאכזבה. וגם מבחינת המראה, בילי ממשיך להשתבח והוא מידרדר.

Dawn12

New member
מסכים לגמרי ../images/Emo45.gif

בקצב הזה, ראול יתחיל ללמוד בקרוב עריכת דין וימצא את עצמו ב"ליגל אייד" עוזר לזקנים לתבוע את בעל הבית הרשע שלהם.

ים כחול

New member
" איזה תיק רציני"../images/Emo12.gif

היה מספיק לי בדיוק לחצי יום ..... מה היא עושה צחוק ? זה כל מה שיש לה ? הייתי בטוחה שהחליפה יותר בגדים בתקופה שהייתה אצל קאתרין... או שזה בהשכרה ?

ים כחול

New member
../images/Emo76.gifראול - מצב בלתי הפיך../images/Emo76.gif

גם אם ינסה להסעיר זה כבר אבוד !!! זה רק ייראה מגוחך עליו .... הייתי קוראת לדמות כמו שלו - "קרש קפיצה" גם בריטני היתה קרש של מאק , כאלו שמוסיפים רק כדי שיהוו תנופה למישו אחר... או כמו מריסה, מוסיפים אותה כדי שהדמות כמו דייאן לא תיראה לחלוטין בודדה ופאתטית (למרות שזה לא עוזר הרבה במקרה שלה)

dviridit

New member
אמש לא ראיתי אבל בוייום שישי אראה

היום ראיתי והיה יפה ורק כריס ונינה הפריעו בין הפרקים המעניינים.

למה אתם נגד נינה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בחורה נחמדה

מה רע בסיפור כתיבה? תחום מעניין למדי. נכון שזה לא סיפור אקשן, אבל יש גם סיפורים אמוציונליים שיכולים להיות משובחים. חבל שכאן תומאס הוא הפרטנר לדיאלוגים, דמות משעממת, וחבל שאין היבטיים ספרותיים על הכתיבה היוצרת של נינה.

שמיצית

New member
אני עם צהובוני../images/Emo45.gif

תמיד חיבבתי את נינה... דמות מציאותית בעיניי, יחסית כמובן... ואני אוהבת את זה שהיא לא אנורקטית :) כאמור, עלילת הכתיבה היא מעניינת, שהייתה יכולה להשתפר אם היו מביאים מישו אחר, ולא את תומאס היוצמח...

Dawn12

New member
באמת חבל על נינה

כבר היה עדיף שהיא היתה נשארת עם המאמן כדורגל הזה שהיא היתה איתו (איך קראו לו?). גם עם עציץ יהיה לה יותר כימיה מאשר עם תומאס, ואם היו חושבים קצת יותר רחוק - היו יכולים להצמיד לה שוב את קול במקום לתת לו ללכת. אני אף פעם לא אהבתי במיוחד את הדמות שלו אבל שניהם סופרים, יש להם היסטוריה של פלרטוטים על גבול הרומן - ותארו לעצמכם מה היה קורה אם הוא היה הופך להיות אביו החורג של פיליפ. מעניין מה ריאן היה חושב על זה

רונית1

New member
לראין אין זמן להתעסק בחיים של נינה

הוא עסוק בבעיותיו עם טרישה.

Dawn12

New member
אני לא חושב שהוא עסוק בזה

הייתם חושבים שמישהו שאשתו מאבדת את השפיות, עוזבת ללונדון ולא יוצרת איתו קשר יעלה על טיסה ללונדון וילך לראות אותה, עם ההסכמה של קית' או בלעדיה. הוא בעלה אחרי הכל. כנראה שגם לו כבר נמאס מהבעיות שלה.

למעלה