הפרק!!!!!!!!!!!

ares chosen

New member
הפרק!!!!!!!!!!!

ואואואואואואואואואואואואו!!!!!!!!!!! אין ספק שזה היה אחד הפרקים הטובים..... ממש ממש ממש מהמם!!! גבי יודעת לשחק את הרעה.... אהבתי את הקטע הזה... לא אהבתי את הקטע עם הפינץ´ אבל גם היא צריכה ללמוד... בהחלט 2 אגודלים למעלה!!

korinalir

New member
נוצרי מדי לטעמי...

דווקא לא כל כך אהבתי יותר מדי מוטיבים נוצריים גן עדן גיהנום בולשיט שכזה בדרך כלל חביב אבל היום ממש הרגשתי את הנצרות נשפכת מהפרק. גבי בהחלט שיחקה מצויין אבל הדמות של איב עצבנה קצת אהבתי אותה יותר לוחמת קשוחה מיוסרת מעברה מאשר דתיה בכיינית מיוסרת... לסיכום פרק טוב אבל לא משתווה לקודמו אבל אני בכלל בהיי שהסדרה חזרה אחרי שחיכיתי כל כך הרבה זמן אז כל עוד דמותה של זינה מרצדת על המסך אני מרוצה
גם הקטע שזה היה כמו סרט אימה היה מגניב

*neta*

New member
אחחחח איזה פרק...

כל הסביבה של ה"אימה" יצא דיי משעשע.... למה גבריאל התקלחה (במשך חצי שעה!!) מול איב וזינה?? גבריאל הרעה הייתה מצויינת, ואני מבינה את זינה שמיהרה להלביש אותה... הפינץ´...היא לימדה אותה!! ולקח לה זמן להחזיר את זינה...עשתה לי התקף לב...ידעתי שאי אפשר לסמוך עליה.... ולמה היא אכלה את מה שזה לא היה...זה הרבה זמן היה שם...איכסס והקטע שהיא קילפה לעצמה את העור...צמרמורת....הרבה דם היה בפרק הזה... ואיב והמשפט שהיא אמרה 300 פעם בערך, היא יודעת לעצבן לפעמים!

shiri_b

New member
אהבתי את הקטע

שזינה וגבריאל התחברו ועשו ביחד סלטה אחורה זה היה מגניב גבריאל תמיד מסתבכת בגלל אוכל!! זה הורג אותימה היא אוכלת ישר!!!!!!! היא באה ואוכלת איזה פרי ואפילו לא בודקת אם יש בו תולעים!!!! היא יודעת שהוא שם הרבה זמן!!!!!! גם בפולן אנג´לס זה היה ככה!! תמיד שהיא אוכלת משהו רע קורה..... איב.... הם הפכו אותה ממפלצת לקדושה.... הם טיפה הגזימו.... הקטע של התולעים באמת היה מגעיל ואני עוד ראיתי היום תוכנית על ארץ אחת שהם אוכלים שם את התולעים והם הראה את כל הבפנים שלהם.....גועל! ועד שסוף סוף הדחקתי את התמונה הגועלית הזאת אני רואה את זה!! ושהם יצאו לה מהעור...! אבל בסיכום הפרק היה מגניב

אוי, לא יכלתי לצפות בקטעים האלה

ובקשר להלבשה של גבריאל, למה שזה הדבר הראשון שיטריד אותה כשהיא נאבקת בשד? יש דברים יותר דחופים. (או שהיא פשוט דאגה לצנזורה?) ואני פשוט אוהבת את סיירין!!!

קיטיארה

New member
גם אני.

כל עניין התולעים היה ממש דוחה. שמתם לב שגבריאל ממש סבלה בפרק הזה? גם הטביעו אותה, גם השתלט עליה שד.. מסכנה. זינה בקושי סבלה מן הרדיפה.

canimal

New member
באמת התאכזרו לגבריאל בפרק הזה

לא קרה כלום לזינה ואיב.. פפט רוב הזמן יש לה תכח לעצור תולעים וכאלה וביג דיל היא ראתה תעבר שלה.. זה לא כאילו שהיא לא ראתה את זה קודם (אוי, השנינות..) אבל גבי? נופלת לגיהנום, תולעים נכנסות לה לעור, נופל לה העור, הופכת לשד, מתרחצת בחומצה.. מה לא קורה לה בפרק הזה. ובכל זאת היא זאת שעוזרת לאיב ללכת כשמגיע הזמן שהקדושה המעונה תחתוך תיד שלה..

*neta*

New member
אז נכון גבריאל סבלה...

אבל אי-אפשר לומר שזינה לא... היא ראתה את אמא שלה מתה! איך ששרפו אותה על המוקד!! וגם שהמפיסטופלס (? ככה רושמים את זה??) אמר לה שאמא שלה תסבול בגיהנום אם הדם של איב לא יישפך... וגבריאל גם הייתה שד כי היא הייתה חייבת לאכול...והיא קילפה לעצמה את העור! איכסס.. מזוכיסטית...

shiri_b

New member
יכול להיות שהם עשו את זה כדי לערב

את גבריאל בפרק טיפה יותר כי בתכלס לא היה לה ממש מה לעשות... היא לא הייתה ממש מעורבת בהכל וראו את זה היא נראתה כל הזמן שהיא נשארה בצד.. ונכון זינה לא סבלה פיזית אבל נפשית היא סבלה.

canimal

New member
אוקיי, נכון, כולן סבלו..

אבל ממש לוקחים את גבי כמובנת מאליו כרגע.. ומה היא עשתה? היא היחידה שלא עובדת כדי לכפר על החטאים שלה. אולי זה עניין של איזון. היא קיבלה כל כך הרבה קרדיט מזינה במשך 5 עונות שעכשיו שהכי מרגישים שזה מגיע לה היא נדחפת לצד לעומת איב. המממ.

עלפית

New member
אני לא יודעת למה....

אבל נורא הצחיק אותי הקטע שהמפיסטופליס נהם בתוך קערת המים. "אררררררג" זה היה מצחיק! עכשיו כשזינה הרגה את האלים (ואיתם את המיתולוגיה היוונית) עברו לנצרות... מעניין אם אחרי שזינה תצלוב את ישו הם יעברו ליהדות (סתם סתם בצחוק).

Salem

New member
יש לך בעיות עם איב?!

אהבתי את כל הפרק מאוד! זינה הייתה אדירה וגם איב! גבריאל הרגיזה אותי!

למעלה