הפרשות מהנרתיק

הפרשות מהנרתיק

היי , יש לי הפרשות מאיבר המין בכמות גבוהה , אני משתמשת במגן תחתון אבל כשאני עם חבר שלי הוא נגעל מזה ולא רוצה לגעת באיבר המין שלי . האם יש דרך להפחית את ההפרשות או להפסיק אותן? לא במגן תחתון. תודה אשמח לתגובה מהירה :)

לפנות לרופאת נשים/גניקולוג ולספר לו על

ההפרשות- זה יכול להיות משהו טבעי ויכול להיות אולי גם דלקת.

תגידי לחבר שלך שזה טבעי שיש הפרשות ואולי קצת לפני שנפגשת איתו תתקלחי/תחליפי תחתונים.

שווה לבדוק רק כדי לוודא באמת שאין דלקת

אם זו לא בעיה רפואית, אז באמת כמו שאמרו מעליי- שיתרגל. כמובן שאת יכולה למתן עם מקלחת לפני, להקפיד על מגן תחתון כי זה גם מונע ריחות שנדבקים לבגדים (לי יש הפרשות מרובות יחסית, ומגן תחתון מאוד עוזר לתחושה נעימה יותר)

golan2072

New member
מסכים עם מי שהגיב לפניי.

כדאי לך לבדוק את זה. אם הכל תקין - אז שיתמודד, הרי גם לו יש הפרשות מאיבר המין בזמן סקס

מעבר לדלקת יכל להיות שיש לך פטריה

שמאופיינת בהפרשות יתר. וזה דבר שמאוד מאוד חשוב לבדוק.
שנית, מגבונים זו לא מילה גסה גם למי שאין לה הפרשות מרובות. כמו שאת מצפה ממנו להיות נקי לפני שאת נוגעת בו, כנל.

קריסטה

New member
הפרשות זה לא לכלוך!

זו הדרך של הגוף שלנו לשמור על ניקיון ואיזון באזור הזה.
במידה ולא מדובר בדלקת או פטריה - אין שום סיבה בעולם שהיא תוטרד מכך.

*במידה* ולא מדובר בדלקת או פטריה

הפרשות זו דרך של הגוף לשמור על נקיון אבל זה לא דבר נקי. כמו הפרשה מהעין, מהאוזן, מהאף... אלו לא דברים נקיים אלא בדיוק להפך. כדי לשמור על הגוף נקי הם סוחפים החוצה לכלוך.
אם אכן אין לה דלקת או פטריה, אז כנראה שאין מה לעשות עם הכמות אבל בהחלט אפשר לשמור על הגיינה.
זה כמו שתגידי למישהי לא להיות מוטרדת משיעור הגוף. אין מה לעשות, יש לנו שיעור גוף. את לא מורידה אותו? משאירה בבית שחי, מפסעות וכו?

קריסטה

New member

הפרשות לא חייבות להיות מלוכלכות. לפעמים הן נועדו לשמש כבופר או כגורם מסכך.
ולשאלתך, השיער על גופי לא מטריד אותי.
למען האמת אני חושבת שזה עצוב כמה שהוא מטריד נשים. בסך הכל שיער...
מוזר לי הביטחון שלךשאלו דברים שמטרידים כל אחת.

ממש לא כתבתי בביטחון שזה מטריד אותך

שאלתי אותך אם זה לא מטריד אותך ושמתי סימן שאלה אחד ולא 5 כמו אנשים אחרים שמביעים תמיהה, וגם לא הוספתי סמיילי תמה.
אני יודעת יפה שיש נשים רבות שזה לא חשוב להן ואוהבות להישאר טבעיות.
יחד עם זה, לרב הנשים חשובה האסטטיקה. שזה אומר הורדת שיער גוף ושימוש במגבון /מקלחת לפני התנסויות מיניות.

הפרשה מסככת אינה כמו שהשתמע מהתיאור שלה, וכנראה לא היתה מטרידה את בן הזוג שלה.
וגם חשוב לציין על הדרך, שהפרשות שקופות שונות מהפרשות לבנות/צהובות וחשוב מאוד מה הצבע של ההפרשה שלה לקביעה.
ואסיים בזה. דיון על הפרשות נראה לי הזוי לפורום הזה.

למעלה