הפרשות מהעיניים

הפרשות מהעיניים

שלום יש לי הפרשות משתי העיניים לא באופן קבוע אלא פעם בכמה ימים. ההפרשות הן חוטיות בצבע לבן/שקוף ודורשות ממני לנגב את העין כי יש לי תחושה כמו של טישטוש. לאחר שאני מנגבת את העין אני רואה בסדר וההפרשות יצאו. חשוב לי לציין כי העיניים שלי לא אדומות לא כואבות ולא שום דבר אלא רק מפרישות חוטים. מה הסיבה לכך? כרגע אני משתמשת בג'נטיל כי אמרו לי שזה אולי מיובש.. הג'נטיל אומנם משפר אך הוא לא ריפא עד הסוף את החוטים הללו. מה הטיפול הנכון במצב זה?
 
הפרשה

קשה לי לעשות אבחנה ללא בדיקה קלינית. יובש ולפעמים דלקת אלרגית או דלקות כרוניות של שולי העפעפים גורמות להפרשות מסוג אלו שתארת ממליץ לך להבדק.
 
המשך בירור עיניים

תודה ד"ר אורן הרופאת עיניים שלי הפנתה אותי לעשות תרביות בעיניים רציתי לשאול שאלה נוספת האם עשן של סיגריות ובכלל ברים וכו גורמים יותר להפרשות הללו? מה בנוגע לעדשות מגע? מתי אוכל לחזור לשים אותם להערכתך?
 
למעלה