הפרשות

הפרשות

הפרשות מילה שמעוררת גואל הפרשות זה רע זיהום, ריח צהוב חום ירוק או לבן תגידו הפרשה בקונצרט של הפילהרמונית ותיראו זקנים בפאניקה בודקים חיתולים תגידו הפרשה לדוגמנית הכי יפה והיא ישר נוגסת בכרובית ורצה לשירותים תגידו הפרשה לרופא הכי בכיר וישר רץ לנקז מוגלות מחולים סרטניים אה נכון זה התפקיד של האחות אך האם אין בהפרשות מימד נעים ומענג? כמו לתקוע נוד לדפוק חירבון בשירותים או ליגמור למישהי בפנים או אפילו לקנח את האף ביום חורפי סגריר ונעים הפרשה זה לא בהכרח רע רק רציתי להביא נקודה זה הכל. הפרשה זה לא בהכרח רע, וזאת עובדה!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זו בהחלט כתיבה יצרתית...

יהיה כאלו שיגידו וולגרית אבל זה לשים גבול וזה בדיוק מה שהפורום הזה רוצה- כתיבה ללא גבולות- יפה מאוד!!!

הפורום רוצה?

פורום - זירה, במה לבירור שאלות. מקום פתוח בו מתקבצים (ולא מתכווצים) כל באי המקום להבעת דעות ולדיון בהם. עכשיו אמור לי מיהו הפורום. מי הם חבריו. ומה הם רוצים. ואולי הכוונה רק לעצמך? אך אפילו אתה, מנהל הפורום, האמור להשפיע על צביונו בקושי נראה ובקושי מגיב - למרות תפקידך. לכן אין לפורום הזה - לא צביון, לא רצון, לא אופי, לא פסיכולוגי, וגבולותיו מוגבלים ומכווצים מאוד! ובאשר ליצירה - זו כתיבה יצירתית? למה? בגלל שיש בו הפרשות?. שבירת טאבו, יעני? חדשנות נטולת גבולות כביכול? ביג דיל! יש כמה אנשים בפורומים יצירתיים אחרים שלא יסכימו עמך, או יסכימו אתי שלא זה מה שעושה את הטקסט ליצירתי.

מציע:

כותבים יקרים. כדאי שתציצו (ואולי תִפְגְעוּ) בפורום שירה ופרוזה בתפוז. לטעמי יש שם כמה אנשים יצירתיים (כולל, אם יורשה לי, גם עבדכם הנאמן) שניתן להגדיר את כתיבתם כיצירתית פסיכולוגית לעילא. אה. וגם איכותית!

"סתם מנסה?"

א. ממש חטאתי פשעתי. ב. פורום שלי? פרטי שלי "כזה כאילו"? ג. מכיר את הבדיחה על מבריח הקפה והציפורים? "ירצו - יאכלו". לא רוצה - לא צריך.

marious

New member
סליחה פה זהכתיבה יצירתית פסיכולוגית

לא כתיבה פסיכולוגית פלצנית לכל הטועים בדרך

שריתי ס

New member
אני חושבת שאתה מתבלבל

ביקרת כבר בפורום ``שירה ופרוזה`` והתרשמת מהרמה שם? אם בכתיבה ``פלצנית`` עסקינן, אז אתה נמצא ברגעים אלה עמוק בתוך הסירחון...

birth and death

New member
אוסף של מילים טובות ומחמאות לשרית ס המקסימה

זה היה משקיט לך את האגו קצת? אז אולי ת קחי את שמעון ותחזרו לחבר שירים בבתי קפה ולהתלונן על התרבות הרעה בישראל כאן מתרגמים רגשות למילים לא פלוצים לשירים

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תודה על ההערה

אני קורא את כל היצירות, לא תמיד יש לי מה להגיב. בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי את ההערה, שיהיה בהצלחה בפורום שלך.

קראתי את כל השרשור

וזה חוסר רגישות ואפילו גסות להגיב ככה ,לא מוצא חן בעינייך תגיב נקודתית לפותח פוסט\שיר ,הערות שלך לא מכבדות אותך . לכל פורום בתפוז יש חשיפה זהה "תחרות" על עט הכותבים מעכירה את האווירה מה משיג תוצאה טובה יותר חיזוק חיובי או דיכוי יצירתי ? ערב טוב לכולם

למעלה