הפרשים גבוהים בבדיקות עיניים

אסתישוש

New member
הפרשים גבוהים בבדיקות עיניים

שלום לבתי בת הארבע לבקנית עד לפני שלושה חודשים אובחן מס של 3.5 אתמול במכון מיכאלסון היא נבדקה ונמצא מס 8 וגם 9 מה פשר ההפרש מה נכון האם זה הגיוני לקבל תוצאות כל כך רחוקות אחת מהשניה ראוי לציין כי לפני חודשים קנינו לה משקפי ראייה במס 2.5 לפי הרופאה הראשונה בקופ"ח מחוזית וכעת איננו יודעים מה נכון למי להאמין והאם הפער הזה קשור לבת שלנו חלילה הדרדרות בראייה או טעות או מהשהו לא ברור ראוי לציין כי 3.5 אובחן מספר פעמים עד לפני 3 חודשים מהן ההשלכות למשקפיים עם מס לא נכון ?אנא תשובתך אנחנו מרגישים באיבוד אסתי

dragon28

New member
קודם כל, האם הבדיקה בוצעה עם טיפות הרחבת...

...אישונים?
אם אחת מהן בוצעה ללא טיפות, אין כל חשיבות לאותה הבדיקה.
אם שתיהן בוצעו לאחר טיפות, ברור שיש צורך בבדיקה נוספת.

אסתישוש

New member
כן בכולן נעשתה הרחבת אישונים

ממה יכול להגרם כזה הפרש גדול? למי כדאי לפנות במצב כזה?

dragon28

New member
חוות דעת נוספת לא תזיק.

יתכן והילדה לא הרגישה טוב באותו יום, יתכן ואכן חלה ירידה בראייה.
תתכן גם טעות של רופא, שווה לבדוק שוב.

איך הילדה מתפקדת עם המשקפיים שלה?

אסתישוש

New member
אייך היא מתפקדת עם משקפיים

אני לא כל כך יכולה להגיד אייך היא מתפקדת עם משקפיים משום שבחודשיים שהם אצלנו היא הרכיבה אותן מעט מאוד היא לא ממש רוצה וקשה להתעקש איתה אני מאמינה שאם היו הבדלים היא הייתה רוצה לשים אותם לא?

הפרשים

לא כתבת אם מדובר במינוס או פלוס
כמו כן קשה לעיתים לעשות רפרקציה (בדיקת לקביעת המספר) הגלל חוסר הפיגמנט בעין
בכל מקרה יש לחזור על הדיקה המקום אחר

אסתישוש

New member
הפרשים-ד"ר סטולוביץ

ערב טוב, ראשית המס הוא פלוס. שנית לא ממש ברור לי מה חלקו של רופא העיניים ושל האופטימטריסט בטיפול בילדה שלי ובגלל היותה לבקנית קשה לי עוד יותר להבין את חלקו של כל אחד מהם ולכן שאלתי היא למי לפנות לחוות דעת לאופטימטרסט לרופא ילדים עיניים לרופא שהתמחותו פזילה לארטופיסט או למשהו אחר אשמח לקבל ממך הכוונה כדי שאדע לאן לקחת אותה המון תודה אסתי

הפרשים

ילדים חייבים להיות מטופלים על ידי רופאי עיניים ילדיןם ולא על ידי אופטומטריסט.הבדיקה עם הטיפות היא החלק החשוב ביותר בבדיקת ילדים ומאחר ואופטומטריסט אסור לו לשים טיפות מאחר וזו תרופה והוא אינו רופא על כן בילדים יש לטפל רק על ידי רופא עיניים ילדים.

למעלה