הפרשים גדולים בגיל

פלגיה

New member
הפרשים גדולים בגיל

חוץ מגרב אדומה, שעליו כבר שמענו - יש כאן עוד אנשים שיש בינם לבין אחד האחים שלהם הפרש של הרבה שנים בגיל? איך אתם מגדירים את הקשר ביניכם? אומנם לא 21 שנים כמו של גרב (
) אבל יש לי אחות שצעירה ממני ב- 18 שנה. היות והתחתנתי מוקדם, אף פעם לא גרנו יחד באותו בית. הייתי גם אמא צעירה, כך שבשבילי אחותי היא יותר כמו אחיינית (או בת דודה לילדים שלי) ולא כמו אחות. אולי כשהיא תגדל יותר זה ישתנה, ומצד שני, אולי לא. איך אצלכם?

הפרשי גילאים ../images/Emo140.gif

יש לי אחות שבקרוב תהיה בת 30 ואח בן 28 ואני בת 22 כמעט, ההבדל לא גדול כל כך אבל כן משמעותי, כי שניהם מבחינת הגיל היו ממש קרובים ואני אי שם למטה ולכן זה תמיד נתן לי את המחשבה שאולי אני פנצ'ר והיה לי הרבה רגשי נחיתות בגיל צעיר בגלל זה. מה שמפליא הוא שאני קרובה יותר לאחותי שהיא בת 30 כמעט ולא לאחי שהוא יותר צעיר ממנה.

ביני לבין אחותי יש 11 שנים

ויש לנו אח באמצע. את בית הורי עזבתי כשאחותי הייתה ממש קטנה ולא היה בנינו כמעט קשר עד שהתגייסה לצבא ואז התחברנו מחדש ומאז אנחנו חברות הכי טובות.

יעלי 8

New member
הפרשים ../images/Emo9.gif

ביני לבין אחותי יש 23 שנה (היא מאשתו השנייה של אבא שלי ) אנחנו לא גרות באותו בית או אותו אזור חיוג אבל זה לא ממש מפריע לי שיש לי אחות קטנה ואני כן מדברת עליה ואני כן נמצאת איתה כמה שאני יכולה זה אפילו נחמד לדעתי שיש אותה אני רק מקווה שיא תגדל נהיה בקשר טוב .

קודם כל.

אני חדשה כאן. דבר שני בין אחותי הקטנה לאחי יש 12 וחצי שנים. ביני לבינה יש 15 וחצי שנים.

ק ל א ו ס

New member
אצלנו..

דווקא שני ההורים שלי באו ממשפחות עם הפרשים משמעותיים- האחים של אמא שלי מבוגרים ממנה ב- 16 ,14 ו-10 שנים,והאחים של אבא שלי קטנים ממנו ב-4 ו-11 שנים. ולהם יצא בהפוך על הפוך ארבעה ילדים בחמש שנים (אחותי הגדולה בת 21, אני בן 18, והאחיות הקטנות שלי- תאומות- בנות 16).

למעלה