הפרשי גילאים

HyPeR SoNiC

New member
הפרשי גילאים ../images/Emo13.gif

בנים: 1. הייתם מוכנים לצאת עם מישהי קטנה ממכם? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? 2. הייתם מוכנים לצאת עם מישהי גדולה ממכם? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? בנות: 1. הייתם מוכנות לצאת עם מישהו קטן ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? 2. הייתם מוכנות לצאת עם מישהו גדול ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? השאלות הן בהנחה שמבחינת מראה ואופי, הכל בסדר אצל הבן אדם... רק קיים ביניכם הפרש גילאים מסויים...

אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

2. הייתם מוכנות לצאת עם מישהו גדול ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא,למה?
ברור שכן
אני עוד מעט בת 17 וחבר שלי עוד מעט בן 20

HyPeR SoNiC

New member
ומה עם השאלה הראשונה?

אם הבחור קטן ממך? היית יוצאת איתו? ואם כן, איפה הגבול? כמה שנים הפרש זה המקסימום בשבילך??? כנ"ל לגבי בחור גדול ממך.... כמה שנים הפרש זה המקסימום מבחינתך?

ChilD SouL

New member
תשובות.... ../images/Emo178.gif

1. כן, תלוי עד כמה הוא בוגר לגילו. הפרש של שנתיים מקסימום, שוב תלוי בבגרות הנפשית שלו. 2. כן, הגבול שלי זה 25.

pain is MY love

New member
נושא אהוב ../images/Emo9.gif

1. לא הייתי יוצאת עם מישהו שקטן ממני. אני מאמינה שיש לי ראש די בוגר ובנים גם ככה לא בוגרים אז שעוד יהיו יותר קטנים ממני בגיל?! לא נראה לי מתאים.... 2. הייתי יוצאת רק עם מישהו יותר גדול ממני. זה הרבה יותר מעניין ומאתגר. נראה לי המקסימום זה גדול ממני ב-10 שנים כולמר בן 28. שלדעתי זה לגיטימי ומקובל לגמרי למרות שיצא לי להכיר גם כאלה שגדולים ממני ב-12 שנה וכיום כבר בני 30....

Stripperella

New member
תגידי פאיין....../images/Emo60.gif

הייתי רוצה להכיר אותך ולדעת... איך קוראים לך? באיזה תאריך נולדת? אשמח אם תעני....

pain is MY love

New member
אנוכי?.. ../images/Emo9.gif

אני מרינה, נעים מאוד.. נולדתי ב-22.3.86 (מזל טלה שולטטטטטטט) לכבוד מה השאלות?...

Stripperella

New member
ת'אמת.....

שאלתי אותך בגלל שרציתי לדעת איך קוראים לך ולא לקרוא לך פאיין...נו באמת... ובגלל שראיתי בפרטים שאת מזל טלה (כן...כן...גם אני מזל טלה שולטטט!!) אז רציתי לדעת עם זה נכון....

MAX D

New member
תשובות

1. הייתם מוכנים לצאת עם מישהי קטנה ממכם? אם כן, בכמה שנים? כבר היה- הכי קטנה היתה בהפרש של 7 שנים ממני. 2. הייתם מוכנים לצאת עם מישהי גדולה ממכם? אם כן, בכמה שנים? כבר היה- היא היתה גדולה ממני ב- 8 שנים.

בשלולית

New member
אוך...באמת לאהבה יש גיל?

1. הייתן מוכנות לצאת עם מישהו קטן מכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? כן... עד שנה... לא יותר מזה.... רק בגלל שגם ככה בנים פחות בוגרים מבנות ולא בא לי לצאת עם ילד... צריך מישהו שיהיה על מה לדבר איתו.. ושיבין עניין... 2. הייתן מוכנות לצאת עם מישהו גדול מכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? אני מחפשת לצאת עם בחורים שיותר גדולים ממני.... אם הם יהיו קטנים ממני זה רק בגלל אופי או משהו מושך אחר.... בכמה שנים? אני לא מאמינה שלאהבה יש גיל, הכי מבוגר שהייתי איתו היה גדול ממני ב3 שנים.. אבל אם אני אפגוש בחור בן 26 שיהיה לי אחלה לדבר איתו אז למה לא? גם אני רוצה שזה יקרה... כי אני בת 17 וכשאמא שלי הייתה בת 17 היא הביאה את אבא שלי להכיר את ההורים שלה והוא היה בן 26... חיחיחי אז אני מתה לעשות לה את זה גם
כי היא ממש בלחץ שאני אעשה את זה חחח והקטע שלא יהיה לה מה להגיד לי על זה כי גם היא עשתה את זה.. חיחי בקיצור... לא נראה לי שמישהו יותר מבוגר מ25-26...

flowers girl

New member
סבבושית../images/Emo9.gif

1. הייתן מוכנות לצאת עם מישהו קטן ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? כן, ב... מקסימום שנה וחצי
2. הייתן מוכנות לצאת עם מישהו גדול ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? כן.. אממ.. לא אכפת לי באיזה גיל- כאילו עד 20 וזה, אבל עדיף פחות מ18 כי אחרת זה לא חוקי

Stripperella

New member
אמממ......./images/Emo60.gif

הייתן מוכנות לצאת עם מישהו קטן ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? הייתי מוכנה אבל שיהיה קטן ממני מקסימום 3-4 שנים....
הייתם מוכנות לצאת עם מישהו גדול ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? בטח!! בכיף....3-5 שנים......

Stripperella

New member
אני חוזרת בי....../images/Emo60.gif

חשבתי שנית....ועכשיו אני לא ארצה מישהו קטן ממני כי אז הוא יהיה ממש ממש קטן.....אבל אם אני אהיה רווקה בת 40 לא אהיה לי בעיות....

Zoharrr

New member
אז ככה:

בחיים אבל בחיים אין מצב שאני יוצאת עם מישהו שקטן ממני!!!!!!! למה? כי אני לא מסתדרת עם הבנים וגם עם הבנות שבגילי אין לי שומדבר במשותף איתם,ואני חושבת שהם לא בוגרים ממש. גדול ממני? עד גיל 25 (אני בת 15) ככה אני אוהבת אותם,גדולים... חברים שלי תמיד מציעים לי את הסבים שלהם....

למעלה