הפרשי גילאים...

Zoharrr

New member
הפרשי גילאים...

הכרתי בחור. חמוד חמוד. מקסים מקסים. וואלה, אפילו קצת נסחפתי והרגשתי שמאאתי את השנמה התאומה שלי, בחיים לא נפלתי על בנאדם שדומה לי כל כך מבחינת האופי. שנינו היינו קצת המומים ממה שנפל עלינו. חשבתי שיש לי סיכוי לקשר רציני. אחרי יום הובהר לי שלא,שהוא לבד מבחירה עכשיו והוא לא רוצה קשר רציני. היום,הו הבהיר שגם קשר לא רציני(משעשע,להנות וללכת הביתה...) גם לא יהיה... למה? הוא בן 21. ואני 16. הוא טוען שאני בוגרת,שאני מדהימה,שהוא מאוד מאוד רוצה,אבל כתוב לי בת.ז 28.7.1989 וזה מה שקובע. אז מבחינתו,אני אשאר פנטזיה. למה זה כל כך לא בסדר? האם כולכם חושבים שההפרש גילאים הזה לא בסדר? כי אני יודעת שלפניו הייתי עם בחורים שגדולים ממנו וזה מעולם לא הפריע לאפחד. מעולם לא הסתדרתי עם בנים מתחת לגיל 19,האם זה חסר תקווה לצפות ממישהו שגדול ממני בכמה שנים להתייחס לקשר איתי כקשר רציני?

dod_basim

New member
ראשית

אני מרגיש שאת עדיין פגועה וכואבת, תהיהי חזקה! לאט לאט זה יעבור. אבל אפשר להבין אותו, 5 שנים זה משמעותי, כמה בוגרת שאת, כמה מקסימה, כמה חמודה וחתיכה לא ישנה שיש הבדל. איפה ההבדל? הוא סיים צבא ואת בכיתה י"א, אתם חיים כרגע בנקודות זמן שונות, יש כאלה שזה לא ישנה להם אבל כנראה שלו זה שינה מאד. לדעתי הפרש כזה בגילאים כמו שלך זה משמעותי, לי היה קשה להסתדר עם אחת הקטנה ממני כל כך הרבה, אבל אני מבין אותך כשאת כותבת שלא הסתדרת אף פעם עם בנים מתחת לגיל 19. לסיכום: לא! זה לא חסר תקווה לצפות ממשו שגדול ממך להתייחס לקשר איתך כקשר רציני! באסים

Zoharrr

New member
הוא אמר שמבחינתו זה לא מוסרי:/

לא מוסרי in my ass! אוף:/

dod_basim

New member
לא מוסרי???

טוב כנראה שהוא רואה את זה ככה... אני לא הייתי יוצא עם בת 16 לא בקטע המוסרי אלא בקטע שזה לא יכול לצאת רציני...

הממ... תראי

קצת בעייתי... את פשוט בשלב שאין לך מה לעשות בחיים חוץ מלהתאהב וללמוד בבית ספר... הוא מתחיל שלב שונה..( אחרי צבא או לקראת סיום בטח..) זה קצת בעייתי למרות שגם קשרים כאלה יש למרות שהם לא הרבה.. אבל אם הוא החליט ככה אז תקבלי את זה.. ותעברי הלאה..

Piren

New member
../images/Emo13.gif

את יודעת מה אני חושב על זה, אז אין לי הרבה מה להוסיף - פשוט הבדל גדול מדי.. לא בגלל שאלו 5 שנים, אלא בגלל שאת בת 16 והוא 21. 27 -22 - הגיוני. אפילו 30-23 (7 שנים) זה הגיוני. אבל כשאת 16, לא ממש. לא נראה לך הרבה 5 שנים? תסתכלי על זה בהפוכה: היית רוצה קשר רציני עם מישהו בכיתה ה'? (בן 11) אפילו אם הוא נורא בוגר
בספק שאפילו היית מוכנה לקשר רציני עם מישהו בכיתה ח'\ט' ועליהם יש לך בקושי שנתיים. אין טעם להגיד "זה לא אותו הדבר", זה בדיוק אותו הדבר. קיצר, חכי איזה 3-4 שנים ותנסי שוב
(ואני רוצה לראות אותך יוצאת עם מישהו בכיתה יא' כשאת תהיי בת 21 ...פחחחחח גם אם הוא שיא הבגרות
). בכל מקרה, זה לא צריך להפריע לך להתחרמן איתו, גם ככה התחלתם. אבל אישית, הייתי בועט לו בביצים על זה שהוא אמר שקשר זה "לא מוסרי" בזמן שהוא ממזמז אותך. אם כבר תירוץ, אז אחד הגיוני.

Zoharrr

New member
הוא לא מזמז אותי...אמר את זה לפני

אתה יודע שהייתי באמת בועטת לו בביצים אם זה היה המצב...

קודם כל, זה לא ממש חוקי

כל עוד את מתחת לגיל 17. חוץ מזה, אני די מסכים איתו. יכול להיות שהוא מרגיש שאת עדיין ילדה, או שאת לא מספיק בוגרת. אין לי בעיה עם הפרשי גילהים, אבל לא בגילהים כאלו.

Zoharrr

New member
אכפת...כשזה נוגע לסקס...

כשבחורה מתחת לגיל 16 זה לא חוקי לשכב איתה והיא יכולה להגיש עליך תלונה, ועם בחורה מעל גיל 16 זה חוקי(כן כן מסתבר שכולם טוענים,מתחת ל 18 זה לא בעילת קטינה,אם היא מעל 16 זה בעילה בהסכמה ואין בעיה עם זה...).

dod_basim

New member
סבבה אני יודע שזה לא חוקי

אבל תכלס זה היה הדבר האחרון שהיה מונע ממני להיות עם אחת בת 15 לא החוק מונע ממני, הסלידה.

לא התכוונתי שזו סיבה לא להיות בקשר

אני לא הייתי נכנס לקשר כי לא הייתי רואה אותה כמישהי בוגרת.

Zoharrr

New member
האם אתה מסכים איתי

שבגרות זה דבר מאוד אינדיווידואלי? שיש גברים בני 28 שהם ילדים קטנים? שיש בנות 17 שהן בוגרות כמו בחורות בנות 25? אתה לא יכול להכליל עד שאתה מכיר את הבנאדם...

תראי, ברור שזה אינדיווידואלי

אבל כמו שכבר אמרו פה, אתם נמצאים בתקופות שונות בחיים. חברה שלי בת 19, אבל היא התגייסה רק עכשיו ואנחנו באמת נמצאים באותו שלב בחיים. אבל בת 16 ובן 21 זה לא אותו הדבר. הוא אחרי צבא, את רק התחלת תיכון, את מבינה איך זה נשמע?

Zoharrr

New member
לא מבינה איך זה נשמע

עזוב שאני לא מתחילה תיכון,כיתה י"א זה אמצע נדמה לי. אז מה? אחי יוצא עם חברה שלי, הוא בן 23 והיא בת 16. הוא מנהל משק וחנות פרחים והיא בתיכון. לי זה נשמע אחלה. כי אני יודעת כמה שהיא בוגרת... לפי חודש הייתי עם גבר בן 25 שהגיל שלי לא הפריע לו,כי הוא ראה מה יש מאחורי הגיל שלי...

מה זאת אומרת לפני חודש??

שמעי מי שנוח לו, שיהיה לו בכיף. אבל אני בהחלט יכול להבין למה בחור בן 21 לא ירצה לצאת עם מישהי בת 16, זה פשוט עולם אחר.

Piren

New member
חחחח

כנראה קצת פספסת שבעצמך הבאת הסבר למה זה לא עובד.. אז אני ארמוז לך בצורת שאלה: איך היה הקשר העמוק והרגיל שלך עם הגבר בן ה-25? שהיה, מסתבר, קצר יותר מחודש, למרות שהוא ראה מה יש מאחורי הגיל שלך...

למעלה