הפרשי גילאים...

כמעט25

New member
אתה סולד גם ממני?../images/Emo12.gif

או שאני אמורה לסלוד ממך כי ההפרש ביננו הוא 4 שנים???

תגובה

זה לא חסר תקווה לצפות ממישהו שגדול ממך בכמה שנים להתייחס לקשר איתך כקשר רציני אבל את חייבת להבין שרוב הגברים יעדיפו לראות בך כשעשוע לשבוע ולזרוק מאשר לקשר רציני וארוך טווח לא משנה עד כמה את בוגרת שכלית ונפשית...הגיל הוא בעקרון כן מהווה פונקציה חשובה. תחשבי על זה שאת בעולם אחר והוא בעולם אחר....הוא כבר בצבא או אחריי צבא...חיי חיים משלו..לא תלוי באף אחד..עושה מה שבא לו..מעוניין בהמון נושאים שלא משותפים לך...מתחיל לדאוג לעתיד שלו ולחיים שלו...בעוד שאת עדיין ילדונת בתיכון...מבחנים בגרויות חברות מסיבות וכל זה...זה משהו שמעניין אותך ולא אותו... את צריכה להבין שאם את יוצאת עם מישהו שגדול ממך בהרבה שנים כלומר נגיד יותר משנתיים אז לרוב זה כי הם בטח רוצים אותך כשעשוע וקשר רציני לא יצא מזה...רק כאב לב בשבילך לדעתי את צריכה לנסות לצאת עם בחורים יותר קטנים...זה גם פחות מסוכן בשבילך לדעתי.. בהצלחה אגב..לדעתי הבחור האחרון שיצא איתך עשה בחוכמה..תחשבי על זה שהוא גם יכול להסתבך.

Zoharrr

New member
בפעם המיליון

הוא לא יכול להסתבך. כי זה חוקי. ודווקא יש לנו המון נושאים ששנינו מתעניינים בהם... אם הקשר בינינו לא היה ככה זה לא היה כואב לי עכשיו,יש לנו המון במשותף,אנחנו דומים מאוד.

מיליון ואחת

אוקיי אז אם זה מותר חוקית ובאמת נוצר בניכם כזה קשר מדהים ויש לכם את אותם נושאי ההתעניינות (אגב אני דיברתי דווקא באופן כללי...לאו דוקא אליו אלא לכל בחור) והמון במשותף אז למה הפריע לו שככה כתוב לך בתעודת זהות?!אם באמת הוא היה תופס את המצב כמו שאת תופסת אותך אז לא נראה לי היה כ"כ מפריע לו. וכן זה כואב והכל ואני ממש לא מזלזלת בזה...אבל אין לך ברירה..את לא יכולה לכפות על מישהו לאהוב אותך ולהיות איתך. את חייבת לעבור הלאה ולהבין שהחיים ממשיכים ואם הוא לא רוצה אז הפסד שלו ולדעתי את צריכה ללכת על בנים יותר צעירים... תיזהרי כי בנים כאלו יכולים לנצל את התמימות שלך לרעה.

twigy

New member
עזבי אותך באמא שלך

את עדיין לא יודעת מה זה נושא ונשוא את רוצה לצאת עם גבר בן 21 .. חכי שיתפתח לך משהו שם במוח קודם

Zoharrr

New member
תודה על התגובה המועילה והרצינית

ואגב כבר המון התפתח לי שם במוח,לפי איך שאתה מדבר אז כנראה שיותר ממה שהתפתח לך במוח. נ.ב נשוא - פועל במשפט נושא - הגוף,הדבר העיקר במשפט. עשיתי את היחידה הראשונה. תתפלא לשמוע, גם קיבלתי בה ציון מעולה.

Zoharrr

New member
זה משנה,כי יש דרך לענות לאנשים

במיוחד אם זה חשוב להם כל כך. שמעתי את כולכם. עדיין לא מבינה. ההורים שלי התחתנו כשאמא שלי היתה בת 18 ואבא שלי בן 28,הם יצאו כבר שנה לפני,זה הפרש של 10 שנים וכשהם התחילו לצאת היא גדולה ממני בשנה. הם ביחד כבר 32 שנים. הכל תלוי. זהו:/

וההורים שלי התחתנו כששניהם

היו בני 18, אז מה? בשורה התחתונה כל אחד יעשה לעצמו את החישובים, אם זה מתאים ואם זה לא. ביקשת את דעתנו וקיבלת תשובה. אני לא הייתי יוצא עם בחורה שקטנה ממני ב5 שנים, לפחות לא בגילהים כאלו, משני סיבות: 1. לא הייתי חושב על זה כמשהו רציני. 2. הייתי מרגיש שאני יוצא עם ילדה.

למעלה