הפרשי גיל...

Benkok

New member
הפרשי גיל...

בהמשך לדיון הנוקב ההוא, שאלה (היפותטית לחלוטין) בשבילכם: נניח (היפוטתי, כן?) שבחור בן 27 מתחיל עם בחורה בת 20. מה דעתכם? אם למשל המצב היה בחור ב35 מתחיל עם בחורה בת 28 אז לא הייתי שואל אפילו...למרות שהפרשי הגיל שווים עדיין לא מדובר באותה סיטואציה כי בחורה בת 20 היא לא בחורה בת 28, ובחור בן 27 הוא בדרך כלל לא בחור בן 35... עכשיו נוסיף למשוואה את העובדה שזאת בחורה מתוקה וטהורה, והבחור בן ה27 (סתם בחור היפוטתי שהמצאתי, בחור נחמד ורומנטי) מת מפחד לחרבן לה את החיים (שלא לדבר על להסתבך עם בת הדודה ההיפוטתית שלה, שנשואה לחבר ההיפוטתי של הבחור ההיפוטתי שלנו). בקיצור, הבחור בדילמה. עיזרו לו למצוא את הדרך אל האושר (ההיפוטתי כמובן)

סלסרו

New member
באופן היפוטתי הייתי אומר

שהבחור ההיפוטתי ילך אחר ליבו. אחד היחסים הכי טובים שהיו לי היתה עם בחורה צעירה ממני ב13 שנה, כשהיא היתה בת 20 (אבל בוגרת מרוב בנות גילה). לא מצטער על זה. אם הבחור יחרבן לה את החיים או לו זה תלוי בו (ובה). אין לזה קשר לגיל.

cornetti

New member
לדעתי הצנועה

זה עניין של גיל מנטלי (של שני הצדדים) יותר מכל דבר במצב כזה. כל עוד לא מדובר בקטינה (או אם המצב היה הפוך - קטין) והכוונות הן כנות ולא מתוך כוונה נצלנית כלשהי שהבחורה היא המשחק בה (מממ... בשום גיל זה לא ממש מתקבל אני מניחה...) אז אני בעד. בין ההורים שלי יש 13 שנים הבדל (אמא שלי הייתה בת 20 וקצת כשהם נפגשו) והקשר שלהם יכול להכנס למילון מבחינתי כקשר האידאלי...

נו באמת...

אם הבחור ההיפופוטם מעוניין לצאת עם ההיפוטתית (יא אללה, כל כך הרבה טית' ותו.. אני בטוח מתבלבל פה) אני אומר- לך על זה. זה לא שהבחור מציע לאותה הבחורה הצעה בלתי הפיכה, כולה מדובר בלצאת, להכיר ואולי בהמשך..... (ואז באמת שלהפרש הגילאים כבר לא תהיה משמעות). שיהיה בהצלחה.

Chinita

New member
Ben... My two cents..

Go- for- it.
at the moment I'm 19. I started to date my last boyfriend when I was 16 (he was 27) worked nice for a few months. we broke up, got back together until it was over. and the reason wasn't the age diffrence. so go for it my dear, you deserve soom happines. (My boyfriend nowwwww is 28 and 10 days!!!!) China​

saritoosh22

New member
בחיים לוקחים סיכונים,

בעיקר אם הם היפוטתים. מי יודע היפוטתית, בסוף ההיפוטתי עשויה להיות שוב מאושר היפוטתית.

Mירב

New member
איך "הוא" יחרבן לה את החיים??

אם הוא נחמד ורומנטי וחמוד ושרמנטי, מה הבעיה?? לא הבנתי את שורש הדילמה.

newbie7

New member
נוסחה פשוטה

גיל מינימלי של הבחורה = גיל של הבחור חלקי 2 ועוד 7. במקרה ההיפוטתי שלך, 27/2+7=20.5, ככה שזה גבולי, אבל בסדר.

Ronit FL

New member
שאלה היפוטתית

עם הזוג הזה יחליט להתחתן, העונים נכונה יקבלו כרטיס טיסה לא היפוטתי לחתונה?

Benkok

New member
תודה היפוטתית לכולם...

העצות נלקחו בחשבון והבחור החליט ללכת על זה לאט לאט, בלי לחץ. ביום שישי יש יציאה היפוטתית...

תגיד, לבחור ההיפוטתי

אין חברה חמודה שפעם ביקרה איתו במדינה היפטתית במזרח התיכון?

Benkok

New member
יקירתי...

זה לא מספיק להיכנס לכאן פעם בשנה ולעשות רוח... צריך גם להתעדכן כדי להיכנס לעניינים...

Benkok

New member
וואלה, לא התכוונתי לשבור...

לפעמים יוצא ככה, בלי כוונה... תאלצי להמתין עוד כמה שנים לחתונה הבאה שלי...

למעלה