הפרש גילאים גדול

הפרש גילאים גדול

אז הפעם הדיון קשור גם אלי ספציפית.

התאהבתי בבחור מהמם מכל הבחינות. כעקרון נראה שהקשר הולך לכיוון חיובי מאד..
רק שהפרש הגילאים ביננו הוא 12 שנה.

האם יש איזשהם בעיות שיכולות לצוץ בעקבות זה?
האם זה נחשב בעינכם תקין או פסול?
הכרתם במקרה זוג כזה?

ו.. מה אתם חושבים :)

יום נפלא לכולכם!

לדעתי הפרש גילאים

הוא דבר זניח כל עוד המקום שלכם בחיים דומה.
זה לא יעבוד אם הוא רוצה ילדים בשנה הקרובה ואת רוצה עוד 10 שנים.
זה לא יעבוד אם הוא רוצה ליסוע לטייל בעולם ואת משקיעה את כל מרצך בקריירה שלך ובהתבססות כלכלית.
&nbsp
רוב בני הזוג שלי היו מבוגרים ממני ב5-12 שנים.
עכשיו אני כבר 3 שנים עם גבר שצעיר ממני ב6 שנים.
תכלס, זה לא מורגש אחרי מספר מועט של חודשים..

קשר מצויין

היה לי קשר עם מישהו אחרי הצבא (הוא היה מבוגר ממני ב13 שנים) שמאוד אהב אותי אבל ידע מראש שאני נוסעת לטייל ולא יהיה עתיד לקשר ביננו. אז נהננו מתקופת הזמן שהיתה לנו יחד.
&nbsp
אחכ היו לי קשרים רציניים יותר עם מבוגרים ממני- אחד מהם אבי ילדיי.
אני באמת לא חושבת שפערי גיל בשלבים הללו הם קריטיים לקשר.

Another Girl

New member
כמו שמיצי אמרה - זה יותר המקום בחיים מאשר

הגיל נטו (אלא אם מדובר ביחסי קטין-בגיר, ואז זו בעיה אחרת
). זה גם הבגרות (או חוסר הבגרות) של כל אחד מבני הזוג. העניין הוא שיש גילאים בהם זה יותר מתבטא - נניח, אין דין 18 ו-30 כדין 30 ו-42. כדאי לעשות חושבים ולראות אם הפערים הם משמעותיים או לא ולקבל החלטה בהתאם, כי גם חבל לבזבז זמן על קשר שנועד מראש להגיע למבוי סתום.

כן

היא הוכיחה לי שאיתה יש לי נושאים משותפים רבים יותר ממה שהיו לי עם בנות זוג מאותו שכבת גיל.
לעולם לא התאהבתי עמוקות, אלא אם זה מהסיבות הנכונות, והיא קלעה גם קלעה. אבל אל תגלי לה, שלא
יעלה לה האף:)

שלום

אהבה והתאמה היא החשובה. אם אתם לא קטין ומבוגר ולא צעיר וזקן, אפשר להיות חברים. ידידות מותרת תמיד.
&nbsp

Berethor

New member
זה "במקרה" גם אותו אחד שנמצא כבר בזוגיות?

כי אם כן, אז זה עוד דבר בעייתי לרשימה. בעיקרון פערי גילאים, זה לא דבר טוב, ולא דבר שמוסיף להתאמה, בנושאים רבים. בדרך כלל זה גם הצד הצעיר יותר הוא זה שמתפשר, בכל הקשור לגיל. כמובן שעדיין יכולה להיות זוגיות עם פער גלאים גדול, אבל זה מוריד את הסיכוי שהיא תצליח או תהיה טובה. משום שאין לאנשים חיי נצח, אז עניין הגיל, הוא עניין חשוב מאוד בדרך כלל. גם בריאותית וגם אישיותית.

למזלי הוא לא תפוס

השרשור הקודם פתחתי בעקבות הודעה בפורום שגרמה לי לתהות.בכל מקרה, רק שתדע ש'הוספתי' תהייה והרהורים לגבי התיאוריה שלך של התאמה/רגשות.

מה שמשנה במקרים כאלה זה לא הגיל עצמו, או הפער.. אלא יותר תיאום ציפיות עתידי וראיית עולם שתהיה דומה. שלא יצא שצד אחד רק מתחיל את הדרך וגישתו ילדותית (בצדק) ואילו השני כבר בשלב אחר בחיים ואז זה לא מצליח. אם שני הצדדים באותו ראש, אין סיבה שזה לא יצליח.. נ.ב - שניכם מקסימים, שיהיה המון בהצלחה

עליתם עלינו

נ.ב: צחי מבקש שתגיבו גם בפורום השני, הוא מקנא שהוא לא מקבל תגובות.

DogsPCI

New member
מה זה חשוב איפה?
העיקר ש...

המון מזל-טוב
.
&nbsp
איזה כיף לשמוע
.
&nbsp
המון בהצלחה לכם
.
&nbsp
ואני אחפש איזה שיר לצרף לכם, אבל בפורום השני
.
&nbsp

&nbsp
&nbsp

רואה 6 6

New member
אם הכיוון חיובי,אז מה הקטע עם הפרש גילאים...?

אל תדאגי,עוד 12 שנים כבר לא תחשבי על...12 שנים...

supersonic777

New member
בהנחה שאת בת 21,הייתי אומר שאת עוד רוצה לחוות דברים,מניח...

מצידך זו יכולה להיות אפיזודה חולפת,אך מבחינתו,הוא בטח רוצה משהו מעבר...
תחשבי על זה,את,בת 21 נניח,תצאי איתו כמה זמן,אחרי שנה שנתיים שלוש אפילו,ימאס לך,ותעיפי אותו.
לך יש זמן,וכפי שציינתי,את בטח רוצה לטייל קצת,ללמוד ולחוות עוד דברים...

למעלה