הפרש גילאים...

magenta73

New member
הפרש גילאים...

שוב השאלה המתבקשת... כו, לא, למה, כמה? וכן הלאה... וכן, אולי לא חשוב הגיל, אלא התרגיל, בכל זאת, בתור בחורה בת 31, ללכת עם בחור בן 25 ... נגיד... יש בזה סוג של בזבוז זמן? איזה מגעיל להגיד את זה. נגיד ואני רוצה זוגיות שתביא למשפחה. בגדול, כן. צריך להכניס את זה כשיקול? כן או לא?

duduamar

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo49.gifיקירתי!

(הצתה מאוחרת אני מניח אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא)

magenta73

New member
חחחחחחחחח

תודה

duduamar

New member
ולעניין...

ממש לא מזיז לי הגיל כשלעצמו. לא מסתכל על זה. לגבי מה שאת כתבת - אני פשוט מפריד בין הדברים, לא משנה הגיל של הבחורה אבל אם היא כן תחפש קשר לנישואין כרגע אז אני אפסול אותה, אבל בלי קשר לגיל. יכולה להיות בת 30 שלא מחפשת נישואין ובת 22 שכן.

magenta73

New member
בחורה שרוצה להתחתן

שזאת מטרתה בחיים, לא משנה באיזה גיל היא, יש לברוח ממנה כל עוד אויר בריאותך...לדעתי. כי היא לא מסתכלת עליך, היא מסתכלת על טבעת. לא נראה לי לנכון להכנס למערכת יחסים שבסופה את מצפה או רוצה x נראה לי לנכון להכנס למערכת יחסים כי הבחור פשוט מוצא חן בעיניך וטוב לך איתו... אבל זאת אני...

duduamar

New member
מסכים עם זה.

אבל התכוונתי שאני לא אכנס לקשר עם בחורה שכבר בשלה ומוכנה ורוצה להתחתן, פשוט כי אני לא במקום הזה כרגע, ולכן קשר כזה לא יצלח לדעתי.

magenta73

New member
ברור שלא

אתה עוד ילד... ולא בקטע רע, כן... תהנה מהחיים! זה מה אני אומרת!

אין לי התנגדות

כמה...בגיל שלי 20 שנה זה הגבול |(הרבה?
) למה? אולי כי זה מה שראיתי בבית ואולי כי זה מה שחיפשתי ואולי כי בכלל לא תכננתי.

ברמודה

New member
לדעתי הפרש גילים עד 8 שנים סביר

אבל הרבה תלוי במצבם איך נראים .חיצוני .פנימי . בשלות . יש לי ידידה שנשואה לגבר צעיר בהפרש קרוב 10 שנים והם חיים באושר בהרמוניה .השאלה מה העתיד צופן להם . מה שלא נשאל אולי לגבי הפרש גיל מזערי אומרים שהאישה מזדקנת יותר מהר מגבר !

joshh

New member
מה אני יגיד ?

אני יוצא אם מישהי שקטנה ממני ב 8 שנים. אני בן 27 והוא בת 19. ואני יכול להגיד שזה הקשר הכי עמוק והכי כנה וכי טוב שהיה לי. ומה שמוזר שרוב החברות הקודמות שלי היו גדולות ממני בשנה. כך, שאני יכול להגיד שזה לא הגיל אלה התרגיל...

אורזמן

New member
שש שנים זה לא רציני

אולי זה בזבוז זמן, אבל כל עוד אתם נהנים בקשר הזה... אחלה. אם שניכם רוצים לחזק את הקשר לכיוון בניית משפחה, זה לא משיפריע. שוב, רק בהחלטה משותפת זה יכול להצליח.
magenta

מה משנה הגיל.....

העיקר התרגיל.... אם הכוונות שלכם לכיף אז זה לא בזבוז זמן! ואם הכוונות שלכם רציניות זה גם לא בזבוז זמן! אבל אם את רצינית והוא לא אז זה כן בזבוז זמן....גם אם הוא היה בן 35! יכול להיות וקורה שבחור צעיר בן 25 יותר מבוגר ממך נפשית!

זה לא הגיל- זו קבוצת גיל

גיל מעולם לא היווה מכשול בשבילי. אבל... קבוצת גיל- כן. זאת אומרת- אישה בת 21 וגבר בן 34 - זה קצת קשה, כי לה לדוגמא יש עוד הרבה מה לעבור בחיים, עבודה ( אחרי צבא ) - חוץ לארץ, כל מיני דברים שאישה בגילה מאד רוצה לעשות, להתבגר, לתפוס נסיון חיים, וזה לא הכי מתאים לגבר בן 34 למשל. זו דעתי. או- גבר בן 20 עם אישה בוגרת

dogcut

New member
מה אתם אומרים על הפרש של 25 שנה?

יש לי ידידה ששוקלת להכנס לקשר עם בחור בסביבות גלאי ה50 והיא בת 24 מה אתם אומרים על קשר מהסוג הזה?

שאנחנו לא צרכים להגיד

אם היא רוצה, וטוב לה שתהנה מה זה משנה מה אנחנו אומרים. בין אבא שלי לחברה שלו יש הפרש של 26 שנה. נו, אז?

amazone

New member
תלוי

בעיקר אם זה מפריע לך או לא. אני תומכת ביציאה עם אדם צעיר ממך במיוחד את בוגרת נפשית ולא צריכה שיגדלו אותך אני לא תומכת בחיפוש תחליף אב כשהצד השני הוא פי שניים מהגיל לפחות עד למצב שזה ממש גובל בנקרופיליה

למעלה