הפשושים שאיתי - שיתוף

סוזי10

New member
הפשושים שאיתי - שיתוף

זהו הגיעה שבת, אבל הנה עבר ל עוד שבוע, ואני שואלת ? מה עשיתי בשביל עצמך השבוע? ואני עונה ככה ישר הזכרון הזה עולה לי, השבוע הלכתי לגן הציבורי בשעה 10 בלילה עם 2 הכלבים, עליתי על הנדנדה של הקטנים כי אין נדנדה גדולה. התישבתי ככה חצי מקופלת אבלהיה לי די נוח. התחלתי להתנדד ועשיתי מדיטציה על הנדנדה, וואהו זה היה כיף שחבל על הזמן, ואני כבר בת 51 , ולא מריגשה בכלל שעשיתי שטויות, כי כשמספרתי לחברות מהעבודה שאלו אותי,תגידי , את נורמלית, השתגעת. אין לך מה לעשות? בכלל לא הרגשתי נבוכה , רק צחקתי ואמרתי להם , תאמנו לי , אתם לאיודעים מה אתם מפסידים,

אוהבת סוזי../images/Emo23.gif

ואפילו מאד.. את אומץ הלב בפשוט... את הספונטאניות של הנשמה שאת מכילה... מקסימה שכמוך! אגב, הם באמת לא יודעים מה הם מפסידים
שששש

סוזי10

New member
חלק גדול מזה שייך לכם אתם

פתחתם לי דלת שלעולם לא חשבתי שאני אצליח לעבור דרכו, וזה לא שלא האמנתי לכולם שעושים מדיטציות וכאלה, פשוט חשבתי שלי זה לא יקרה, אני, לא אצליח. ובזכותכם ניסיתי ונסיתי ולא התיאשתי כ בתי אליכם באופן קבוע, ומה שחלק מכם מרגישים וחווים נתן לי את החשק להמשיך ולנסות , תודה לכולכם באמת, מכל הלב. גילי לא אמרת מילה על הפשושים שאיתי. איך איך זה?

כיף לקרוא אותך סוזי../images/Emo24.gif

והפשושים? לרגע או שניים אני כמעט מקנאה בהם, על הזכות להיות במחיצתך - אישה גדולה מהחיים! מאד אוהבת אותך.

פנינה101

New member
כיףףף לך...גם אני חושבת שלעשות

דברים כאלה..להתנדנד או כאלה משחקים של ילדים זה נהדר רק לפני מספר שבועות יצא לבת שלי ולי לשחק מחבואים בבית...
וזה כיףףףףף צחקנו. אני בת 56 הבת שלי 18 וחצי אבל שתינו ילדות בנשמה...

דגנית

New member
פעם.. כל פעם שהייתי נוסעת להורים שלי

הייתי הולכת לגן השעשועים שנמצא ממש קרוב לבית.. ומתנדנדת.. או סתם יושבת שם.. נהנית מהשקט.. בשנים האחרונות פירקו את כל המתקנים הישנים, ושמו חדשים, בלי נדנדות מתאימות.. כל כך מכירה את התחושה הזו.. של להתנדנד.. בשביל הכייף.. והרוגע.. מתוקים הילדים

רותי 11

New member
סוזי יקרה-

הפשושים מקסימים. כל כך אהבתי את הסיפור שלך - את התחברות שלך לילד הפנימי להוויה הפנימית שלך בלי להכניס הגיון אלא להיות מחוברת טוטאלית ישר כוח תמשיכי ככה.

../images/Emo24.gifוואו סוזי איזה חמודים הם../images/Emo57.gif

בן פורת יוסף
איזה כייף לך להיות ספונטנית ולעשות מה שבאמת מתחשק. כשגדולים אנחנו נעשים כבולים למחויבויות לסידורים לדאגות לאחרים.... זה כייף להתנדנד גם אני אוהבת מזכיר את הזמנים שהיינו עוברים....

סוזי10

New member
אז למה בגנים הציבוריים מורידים

את הנדנדות שהיו לגדולים, מעל גיל 5 או 6 הנדנדות כבר לא מתאימות, פעם עד לא מזמן דווקא כן היו ועכשו פתאום הורידו. אז מה שקורה שאפילו ילדים בני 10 לא יכולילם להתנדנד, לוקחייןם להם את הילדות ואומרים:"עכשו הגעתם לגיל 10 ואתם כבר לא ילדים. איזה בעסה.

למעלה