הפשרה של רולדת שמרים

ריטה1

New member
הפשרה של רולדת שמרים

שלום,כבר למעלה משנה שלא העזתי לבקר כאן (אחרי דיאטה, ופשוט הפסקתי כמעט לאפות כדי לא לטעום
).
יש לי במקפיא רולדת שמרים מתוקה.
אני רוצה להפשיר ולקחת אותה לטיול בימים הקרובים.
נוסעים כמה שעות טובות.
האם אפשר להפשיר אותה בחוץ על השייש ולמחרת לקחת אותה? זה לא יצא לח ורטוב?
תודה וחג שמח
 

bali

New member
מנהל
אם הרולדה היתה עטופה היטב

ולא רואים סימני הצטברות קרח מההקפאה, אין סיבה שהיא תהיה רטובה מדיי בהפשרה.
אפשר להפשיר על השיש. אם אחרי ההפשרה יש רושם שהיא טיפה לחה מדיי, אפשר להכניס לתנור לכמה דקות בחום 150-160 מעלות כדי לייבש אותה מעט. לקרר אותה על השיש עד שהיא בטמפ' החדר ואז לעטוף היטב ולשמור בתנור קר או במקרר ובבוקר לקחת לטיול.
 
למעלה