יוביוב הירוק
Active member
הפשרת בשר
לפני כמה ימים היתה כאן שאלה על הכנסת בשר קפוא ישירות לסיר הבישול, והיה פחות או יותא קונצנזוס שאין בעיה (למעט אחידות הבישול).
לימדו אותי שבשר חשוב להקפיא הכי מהר שאפשר, ולהפשיר הכי לאט. לכן צריך להפשיר את הבשר במקרר, תהליך שעשוי להמשך אפילו יומיים.
האם זה שטויות? אין ערך (קולינרי) להפשרה איטית?
לפני כמה ימים היתה כאן שאלה על הכנסת בשר קפוא ישירות לסיר הבישול, והיה פחות או יותא קונצנזוס שאין בעיה (למעט אחידות הבישול).
לימדו אותי שבשר חשוב להקפיא הכי מהר שאפשר, ולהפשיר הכי לאט. לכן צריך להפשיר את הבשר במקרר, תהליך שעשוי להמשך אפילו יומיים.
האם זה שטויות? אין ערך (קולינרי) להפשרה איטית?