הפתח פותח במבצע נגד ישראל

גידעון1

New member
הפתח פותח במבצע נגד ישראל

אני ממש פסימי בנוגע לסיכויי השלום בינינו לבין הפלסטיניים. נראה שישראל תצטרך לחיות עוד הרבה שנים על החרב כתבה על הפתח

respecta1

New member
לא בעיה רוצים מלחמה

אז קודם כל כמובן לבטל את הגעתנו לועידת אנאפוליס.. אי אפשר לדבר עם ראש אחד של המפלצת כשהראש השני ממשיך לירוק עליך אש (ועזבו את זה שיש עוד 10 מפלצות) דבר שני להחזיר כמובן את כל המבוקשים לרשימה ולהפגיז כמה מטרות צבאיות של הפת"ח הפתח הוא המפלגה השלטונית .. ברגע שהצבא של הפת"ח עושה מבצע על ישראל = פלסטין מכריזה על ישראל מלחמה = להכנס בהם בכל הכוח

הסיבה היחידה ללכת לוועידת אנאפוליס היא לצאת

כדי חובה ולהגיד שהיינו שם, באמת חוץ מזה אין לה שום ערך. אבו מאזן, שיגיד מיליון פעם שהוא רוצה שלום על ישראל, אין לו שליטה, לא בגדה, בטח לא בעזה, לא על כוחות הביטחון, לא על גדודי אל אקצה, הוא חסר ערך לחלוטין. אנחנו הרי לא נגיע לשום הסכמות, וגם אם היינו, אבו מאזן לא היה מצליח לממש כלום, גם אם נשחרר 500 אסירים, זה לא יעזור לו. יש להרוג ולפגוע בגדודי אל אקצה ממש כמו בחמאס ובג'יהאד האיסלמי ואם אבו מאזן יכעס...שילך ידחוף אצבע.

THE WIZARD 55

New member
תאמין לי כבר שאני מיואשת

ממה שקורה שם מצד אחד אבו מאזן מצהיר שרוצה שלום מצד שני הפת"ח ממשיך ליירט...אז או שהם פועלים על דעת עצמם ואין לו סמכות שם, או שזאת המדיניות שלו, ביד אחת פרחים בשניה חרבות

גידעון1

New member
בשני המקרים המצב לא טוב

אני יותר מהמר על זה שאפילו בפת"ח הוא לא שולט. לצערי אין לישראל פרטנר אמיתי ולא בגלל שאבו מאזן לא רוצה להיות פרטנר אלא בגלל שאין לו את היכולת לשנות דברים,עצם העובדה שישראל צריכה לתחזק את מנהיגותו של אבו מאזן מעידה על כך שהוא נטול כל סמכות.

גם אני פסימית

הפרת הזכויות של הפלשתינאים מאוד חמורות וישראל לא רוצה בשלום כי אחרת היא לא היתה מתכננת לפלוש לעזה החמאס נצא בכוננות עליונה מפני פלישה ישראלית לשטחי עזה וכל מה שהחמאס רוצה לעשות זה להתגונן מפני התוקפנות הישראלית

dragon74

New member
כמה עולה כרטיס לסרט שאת חיה בו ?

מי רוצה לפלוש לעזה ? ישראל יצאה מעזה בלי הסכם ובלי כלום תוך כדי פינוי 10 ישובים ו-5000 איש - הראה לך שרוצים לחזור ? מבחינתנו להקיף את כל הרצועה בחומה של 10 ק'מ ולא לשמוע יותר על עזה.

למחוק את עזה היום!!!!!!

כל פעם שאירגוני הטרור יורים קאסם למחוק שכונה שלמה על כל יושביה לא איכפת לי מהעם הזה שנקרא העם הפלסטיני

גידעון1

New member
מה הקטע שלך?

סתם לעצבן או שאת עושה תחרות עם סלטעון מי יותר שונא ישרא?

למעלה