הפתיחה החגיגית

הפתיחה החגיגית

הפתיחה החגיגית הסולם - המרכז לתודעה קבלית אהבה הינה ריגוש רוחני עמוק המבקש הכנה נפשית מסודרת ומדוייקת של נפש האדם. הסולם - המרכז לתודעה קבלית מזמין אותך לערב הפתיחה החגיגי של המרכז החדש שלנו עם הרב המקובל אדם סיני ביום ג' ראש חודש אדר 28.2.06 שעה 20:00 זבוטינסקי 128 ר"ג (מעל סופר כדורי) בתוכנית הערב: ל"ב נתיבות האהבה הרצאה מרתקת על 32 הנתיבים המובילים לאהבה החוויה הקבלית תלמידים מספרים על החוויה הקבלית מופע אור קולי הרשמה לקורסין מגוונים. מחיר כניסה: 25 ש"ח www.hasulam.co.il בקרוב הקרנת מטריקס על פי הקבלה.

EMM1

New member
עזבו אותכם מפסטיבלים ומופע אור קולי

אתם צריכים משמעות אמיתית בחיים שלכם. לא סיפוקים רגעיים תמורת סכום שמלי שאחר משאירים אותכם עם כאב ראש בבוקר כשאתם רואים שהחיים שלכם עדיין בזבל ולא יודעים מה לעשות עם הבן אדם הזר ששוכב לידכם במיטה. ומה זו משמעות אמיתית? משמעות אמיתית זה משהו שנשאר איתכם, משהו שאתם יכולים להפיק ממנו תועלת, זו השקעה ארוכת טווח שמועילה לכם בטווח הארוך שמניבה לכם משהו מוחשי, חומרי. על מה אני מדבר? אני מדבר על הפיכת עופרת לזהב! תבואו מחר בשבע וחצי לבאסטת הספרים המשומשים בתחנה המרכזית עם כדור עופרת, תיקנו משם בחצי מחיר את הארי פוטר הספר הראשון ותקראו מהספר את מילות הקסם הראשונות שיופיעו בו. אחר כך תטמנו את כדור העופרת באדמה והוא יצמח לעץ של מטבעות זהב! אחריות מובטחת! בעירבון מוגבל! אם אתם רוצים עוד קסמים פנו לכתובת האימייל שלי ואני אספק לכם אותם בזריזות. מחר אני אלמד אתכם איך לרתום אנרגיות בלתי נראות וכך לתפוס פיות שאי אפשר לראות ששוות הון עתק!!!

slallum

New member
../images/Emo45.gifחחחחחחחחח את חושבת כמוני ../images/Emo6.gif

תגידו מה נסגר איתכם?

האיש מרושע (evil) לגמרי, אתם לא רואים
צצצ והם עוד מחמיאים לו.

למעלה