הפתיחה של השיר עם החליל גומרת אותי

נועה גו

New member
הפתיחה של השיר עם החליל גומרת אותי../images/Emo10.gif

והמעברים עם המאוולים האלה...בא לי לבכות...זה כל כך דרמטי ומרגש. לא ציפיתי לכזה דואט יפהפה. כלומר,ברור שידעתי שהולכת לנחות כאן פצצה אבל לא הייתי מוכנה לכזה דבר. מגיע לאביהו שהדואט שכולם ציפו לו והיה כל כך מתבקש ייצא ככה. י אפשר היה לבקש שיר יותר מוצלח מזה. לילה טוב

karoleking

New member
צודקת... רק שאיציק לא יקרא כאן אבל...

אני רוצה להתחתן שוב ושזה יהיה שיר החופה.

נועה גו

New member
בה זה "רק שהוא לא יקרא כאן" ???

אצלך הפורום זה כמו טלפון,את מדברת עם כולם דרך פה...עוד שנייה תכתבי לו שיביא לך קפה
ואם הוא מציע לך שוב פעם להתחתן,קודם תראי אם אתם מתאימים! תצאו קצת,לא ישר לטבעת.

karoleking

New member
וואלה צודקת.

או שאולי אני אאמץ את השיר לחגיגות 25 שנות נשואים הקרובים מאוד...

נועה גו

New member
זה כבר יותר לעניין...למרות שלכל כך הרבה שנים

מתאים השיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=MRG6DwsnsL4 אחרי 25 שנה כדאי מאוד שזה מה שהוא ישיר לך
או...גם זה הולך... http://www.youtube.com/watch?v=tIiKckN9Nw8 ממש פלייליסט פתחתי לך פה. אני אבקש משלמה לכתוב לי שיר חדש במיוחד בשבילי,כי אני 3 דקות אחרי שאני אתחתן אני כבר אהיה גרושה. (או אלמנה - יותר הגיוני
)

karoleking

New member
../images/Emo46.gifתגידי מה עובר עלייך?????

למה להיות כל כך שלילית????
אני לא מרשה לך לדבר ככה הבנת?????

נועה גו

New member
אבל זה בצחוק שמתי סמיילי!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את אמרת שמותר להגיד מה שרוצים בפורום אז יצא קצת צחוק ציני...אפילו יש לי את זה על מגנט!
לומר לך ש...אל תקחי את זה קשה... ובכלל לא הגבת על השירים לחתונה

karoleking

New member
כי הצלחת לעצבן אותי עם התגובה שלך.

שירים יפים, אבל יש לנו עוד חצי שנה. 8 חודשים.יום אחרי יום הולדת של המלך שלנו. 25 שנות נשואין. לא הולך ברגל תאמיני לי.

נועה גו

New member
25 שנה זה כבר בכסא גלגלים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נועה גו

New member
כל פעם שאני ואת נמצאות פה בלילה...../images/Emo199.gif

צריך לשים לנו את הפתיח של פינוקיו... "לילה,כולם ישנים.רק צמד השובבים שמשון ויובב עדיין ערים"

למעלה