הפתיח של התוכנית הוא ספויילר?

הפתיח של התוכנית הוא ספויילר?

ידוע שהצילומים של הסדרה נעשים מראש, ושהזוכה שומרת את סוד זכייתה במשך שלושה-ארבעה או אפילו חמישה חודשים. מה שבעצם אומר, שלגרפיקאים יש די זמן לעבוד על הפתיח. שמתי לב למשהו מוזר מאוד - כל המתמודדות שיגיעו לסוף הסדרה (TOP3, TOP5, TOP2 או הזוכה עצמה) יהיו או ממש בהתחלה, או ממש בסוף. (אומרים שככה זוכרים הכי טוב), לא תמיד, אבל בעונות האלה זה נורא בולט: עונה 1 - שאנון ואדריאן מופיעות 2 הראשונות בהתחלה, ו2 האחרונות הן איליס ורובין. עונה 2 - יואנה אומנם שלישית, אבל שנדי, אפריל ומרסדס הן השלוש אחרונות ברצף! עונה 3 - אווה רביעית לפני הסוף, ואז אמנדה וטוקרה הן האחרונות. עונה 4 - נאימה שלישית לפני הסוף, אבל בגלל שהיה מדובר בעונה חלשה, ואת הדרמה נתנה טיפאני, אז יצא במקרה שהיא אחרונה... אהמ... עונה 6 - ג'ואני, ג'ייד, שרה, פורנדה הן ארבעת הראשונות ברצף, וכן כן..... דניאל היא האחרונה!!

Manga136

New member
אה. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

גם בעונה 7 הם הראו את מלרוז ראשונה, בעונה 8 את נטשה ראשונה וג'זלין אחרונה, ובעונה 9 הם הראו את שאנטל ראשונה וג'נה אחרונה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

היא תהיה הפטרייה הראשונה שתזכה בתואר...

iqiqiq

New member
לא היא תיהיה../images/Emo58.gif

המתמודדת שהכי הגיעה לה לזכות והכי יפה וכי מתאימה לתואר

JoNy Boi

New member
היא נראית כמו פטריה באמת../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

בא לי שאחת מהבלונדיניות תזכה..הם באמת יפות..סלישה היא פטרייה כלבה!

דניאלללל האחרונה**סגידה**

תאמת אפעם לא שמתי לב לזה וזה גם לא נראלי ממש נכון כאילוווו תמיד ניסיתי לעלות על מה שאת אומרת אבל זה לא תמיד מופיע קיצר הם מבלבלים מדי בשביל שאני יגיע לזוכה מזה.. LOL

ראיתי תפרומו של עונה 777777

עכשיווווווווווווווו.... יאאאאאאאאאאאאא... כמה דברים: טיירה נראית ממש יפה אבהל למה היא קיצרה תשערררר?? זה נראה כאילו הם נוסעות מלא ויש צחוקים ומלא רעש... ממש פרומו יאפההההה:9 ואיך שהם עומדות בעיגול בשיפוט רעיון ליגהההההה! ומהמתמודדות זה נראה כאילו יש מלא בלונדות.. אבלללל.. הכי בלטה לי מה-3 שניות האלה איזה אחת יפיופה עם שיער חום שצועקת" אני בדרך לפיסגה.." ואווווווו זה עשה לי חשק לעונהההההה געגעתי :]

Manga136

New member
אמממ... ../images/Emo142.gif

תוכל לתאר לי את הבחורה עם השיער החום? *רוצה לדעת במי מדובר*

באמת שאין לי מושג אבל

היא צועקת אני בדרך לטופ... זה ממש ברור מיזאת כאילו כשהיא אומרת את זה המצלמה מתמדקת עלייה אבל זה עובר מהר מדי.

Manga136

New member
או... ../images/Emo142.gif

אם היא הייתה בחדר מסוים זה אומר שזה מהאודישן, ואז אני יודע במי מדובר, אבל אם לא אז אין לי שמץ...

מה מהאודישן??? כאילו היא לא עלתה לעונה??!#@

אני יהרוג אותם אם לאאאאאאאאאא... נראה לי שהיא הייתה בחוף הים או מש'ו א=י=ן מצב שהיא לא נכנסה לנבחרתתתת.... קיצר תראה תפרומו תבין ישר לפי מה שהיא אומרת

Manga136

New member
הממ... ../images/Emo142.gif

אם זאת מי שאני חושב שהיא, היא עלתה לטופ 13.

Manga136

New member
יכול להיות... (תמונה של המתמודדת בפנים)

+
שהתכוונת אליה? -->

למעלה