הפתיעו אותי ואני צריכה עזרה.

הפתיעו אותי ואני צריכה עזרה. ../images/Emo53.gif

בעלי הודיע לי לפני כמה שעות שביום שני הקרוב מתכננים אצלם בעבודה טיול לחרמון. איזה כייף. וואוו שלג!!!!!!!!!!!! ברור לי לחלוטין שהוא, אפרת ורותם נוסעים. אבל לי לא ממש מתחשק וגוררים אותי בכלזאת. הפניה שלי היא בקשר לדפנה. הייתם לוקחים ילדה בת 9 לחרמון? אני מתכוונת ברצינות ואם כן איך מתארגנים? תודה.

דיאנה1

New member
אין לי טיפים לתת אבל אשמח לקבל ../images/Emo13.gif

אנחנו מאד רוצים לנסוע לחרמון אבל לא יודעים איך נסתדר עם בר (11 חודשים ויונק, וסרבן בקבוק, כלומר או איתו או שאני לא מצטרפת...) ובהזדמנות זו - האם יש כאן עוד זוג גולשים אם תינוק שרוצים לנסוע ביחד עם התינוקות, זוג אחד בקפיטריה עם שני התינוקות כשהשני גולש ואחר כך מתחלפים?

iris & ben

New member
לאמא של דפנה../images/Emo113.gif

בתור אחת שגרה בחורף אשר יש בו שלג (ארה"ב) המלצתי לא לקחת את הילדה שנה שעברה בחודשי החורף בן היה בן 6 7 ן 8 חודשים ניסיתי להוציא אותו החוצה כדי להשתעשע בשלג וזה היה מיותר לחלוטין. רק והוא לא כ"כ הבין ונהנה מזה השנה כשהוא בן שנה וחצי הוא יותר יהנה ויביו ומה גם שהוא הולך ולא צריך להיות בסלקל וגם מישהו מכם יצטרך לשמור על דפנה ואם יהיה מאוד קר אז תצטרכו להשאר באוטו וזה סתם יחבל המלצתי האישית-אם יש לך איפה חהשאיר את דפנה אז עדיף ותסעו ותהנו

בנות תודה אבל אין לי איפה להשאיר

את הילדה יום שלם. חמותי לכל היותר מסוגלת עד 16 ואנחנו חוזרים לקראת 21 בלילה. ככה שכנראה לא תהיה ברירה אלא לקחת אותה איתנו. מלבד זאת אנחנו נוסעים באוטובוס ולא ברכב הפרטי שלנו שנשאר בתל אביב בנקודת האיסוף בבוקר ואני אהיה תלויה לחלוטין במסעדה שתהיה שם. אני מקווה כמו שאומרים לי שבאמצע השבוע פנוי שם יותר מבחינת מטיילים ואני אקח שפע חיתולים ושמיכה עבה מאד וגם מקווה שהאוטובוס יחנה קרוב למסעדה במקרה שיהיה אסון לאומי. אני חייבת עצות, עזרה בנות בבקשה זה מתחיל להיות דחוף או שאני לא נוסעת בכלל ומחכה להם בבית ואז יש לי יום כייף משוחרר מילדים כמעט. וזה נשמע לי עצוב. איריס.

למעלה