הפתעההההההה

NaDaV18

New member
למה חיוך עצוב מה קרה אור? ומריה

כמעט הייתי בדרך לנתניה,למתוח לכם את החיים כשי שיהיה לך חיוך :)

מריה12

New member
?!

מיסכנה.. את באמת מרגישה יותר רע ממני... ודרך אגב.. את זוכרת איך נכנסים להריון נכון? ובקשר לאבא שלך.. איך רבתם? ועל מה?

NaDaV18

New member
על מה רבתם?

ואת חושבת שמגיע לו התנצלות?? ובקשר למחזור אין לי מושג, אבל ממי בדיויק את בהריון מהאוויר?

NaDaV18

New member
בשביל זה את מורידה את החיוך?

בשביל זה? זה לא נשמע לך דבילי? רציני ,תקראי את זה רגע לעצמך ותראי עם זה לא דבילי בשביל זה להוריד את החיוך ולהתעצבן?

מריה12

New member
מיצטערת אבל אני נקרעת מצחוק!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגניבבבבב חחח דחוף את זה לתחת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב זהו ההתקף חחחחחחח עברר.. חחחחח ממ.. אז עזבי.. מחר הוא בטח ישכח את זה.. אני מקווה בישבילך שהוא לא כמו אמא שלי.. כי אמא שלי היתה לא מדברת איתי..

רותם טל

New member
הפתעההההההה../images/Emo77.gif

יש לי אי סי קיו המספר שלי זה 167920560 תתחילו להוסיף אותי כי חוץ ממריה אין לי שם אף אחד מריה אני מתה עלייך תודה על כל ההסברים אני יודעת שאני קצת מוגבלת אבל אני חדשה אז יאללה תוסיפו

NaDaV18

New member
קולולולולו

הגיע הזמן.. הוספתי אותך-אבל את לא מחוברת בכלל..........

מריה12

New member
אני לא רוצה ככה!!!

כמעט לכולם יש אי סי קיו... אבל אף אחד לא מחובר.. משעמם לי ואתם לא פה הדגש|אני רוצה שתהיו פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
אוף זה אפילו לא יוצא לי טוב!

אוף!!!!! אין לי מצב רוח! אפילו לא יוצא לי להגיד מילים מטומטמות! זה הלילה הראשון שאין לי מצב רוח.. ואני אפילו לא עיפה! אני אבכה

NaDaV18

New member
את לא תבכי ולא שום דבררררררר

אני פה ואני אשעשע אותך.. האי סי קיו שלי לא מתחבר.. אז אני פה..חיווך על הפנים עכשיו בפקודה!

למעלה