הפתעה!הילה ה תתארח בצ'אט הפורום!

Britney Boy

New member
הפתעה!הילה ה תתארח בצ'אט הפורום!

לקראת יציאת הסינגל החדש של הלהקה "לא זה לא" והאלבום החדש שנושא את שם הלהקה, אחת מכוכבות הלהקה הילה הלוי תתארח בצ'אט הפורום בתפוז כדי לצ'וטט אתכם הגולשים, ולענות לכל שאלותיכם! אתם מוזמנים להגיע בשעה 20.00 לפורום דיימנדז בתפוז ולהיכנס מיד ל'אט הפורום. תכינו שאלות מראש! שמוליק:)

../images/Emo12.gif מה??????????????????????

#%@^%@$%#$%#@$!%@%^#$Y&^$^##^#$^&$%&$%U*%^*U$U^#$%^@@@%@@@%@#%^#$^&#$&##&&&&#$%&$%&$%&%^*&^)&*(((((((%^^^^^^&###%^@@@^^^#$&&$U*^*%&%^&$%^##&#^U&^%&$%^#$@#%@#%@#$$^#^%I*&*)(!@#!@#$*&))(&^!@#!@!@#@#$%$%%%^%^%^%^%^%$%$#$#$$$%%^&%^#$@#$@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ואני לא אהיה זבל זבל זבלללללללללללללל אני בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אוףףףףףףףףף למה החיים אכזריים עליי כול כךךךךך?????????.. למה?????????????????????????
((((((((

הפיצול אישיות השני שלי מדבר

גורל אכזר מעין גורל אכזר ומגעיללללללללללל

וקרן תיכננה על היום חחחחח מסכנה

חחחחחחח היא חושבת שזה היום קרן חחחחחחחחחחחחחח!! מסכנונה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי איזה מצחיק!! אתם לא יודעם באיזה התלהבות היא חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיק אותכם אה??!?!?!?!?!??????

לכו לכו תשברו רגללללללללל לא בעצם אל תשברו כי לשבור רגל זה למזל טוב! רגע! אז זה אומר שיש לי מזל טוב? לא משנה! אקיצר בזמן שאתם צחקתם פה אני צרחתי מכאבבבבבבבבבבבבב ולא הפסקתי לבכות!! (ואני לא תינוקת כי זה כאבבבבבבבבב) ואחרי ששעה אני קופצת למרפאה על רגל שמאל... נזכרו באמת להרים אותי (טוב נו אני דבה אז לא נראה לי כ"כ שהם רצו) ואחרי זה אתם יודעים מה הביאו לי???????? איזה אחד שעשה קורס ומה ניהיה? רופא בלונה פארק... סססססססססעמק של הילד הזה שה' יקלל אותוווווווווווו

כןןן אמרתת לייי לאא יכולתי לשמוע

אותךך ככההה... אל תעשיי לי את זה שובב מאמי איך נלחצתי וואיי!! מתקשרת אלי בוכה ומנתקתת וואייי קרניתתתת להרוג אותךך*7*?N?Yמב4ףG RT?E העיקר את מרגישה יותר טוב עכשיו?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווואיייייייי איזה מסכנונהההה איך היא הייתה עצובההה בטלפון היא אמרה לי למסור להיל שהיא מצטערת וואייי אני אתקשר אליה שניה

למעלה