הפתעה הפתעה: עמרי ונדל מתארח בפודקאסט הגרמני!

Gרר

New member
הפתעה הפתעה: עמרי ונדל מתארח בפודקאסט הגרמני!

היה אורח שלהם בפרק האחרון (מספר 145) שעסק בחיים מחוץ לכדור הארץ.
לינק לפרק

Gרר

New member
ועוד הפתעה - פרק שעסק ב...

ישראל! עם הסאבטייטל: Lando en konstanta konflikto, ĉu eterna?
האורח שם היה דרור גאון, שלא מוכר לי.
לינק לפרק

מיכי 10

Member
ותודה גם על הקישור השני.

עשיתי כנ"ל גם עם הקישור הזה.
אנחנו כן מכירים את דרור, כמובן. כי הוא חבר טוב שלנו במועדון, וגם חבר בהנהלה הארצית של אל"י. דווקא השיחה איתו, אפילו מעניינת אותי יותר, כי שמעתי כבר כמה פרטים שלא ידעתי על דרור. תודה.

mucxjo

New member
זה היה מצחיק ....

אולי קצת ממבוכה , הרבה בהנאה ( אומרים שהחיוך והצחוק טובים לבריאות - אז תודה !!) ו ek al la kern punkto ....
אוה ויוהנס ניצלו את ה uk בליסבון למרות שעזבו יחסית מוקדם ( יכול להיות שהם המשיכו גם ב ijk בבדאחוס שהיה אחד המוצלחים של השנים האחרונות). אני ניגשתי אליו כדי להזכיר לו שניפגשנו ב ijk2013 כאן בנצרת, ושמאוד אהבתי את המערכון שהוא ודניס העלו (חפשו בyoutube או Ijk2013 או kiel rekoni veran germanon ) וקיבלתי הזמנה לדבר על ישראל. לקראת צהריים נשארה לי רבע שעה פנויה אחריה תיכננתי לאכול משהו אז הצטרפתי אליהם (ומצאתי את עצמי עסוק כמעט שעתיים ).
ישבנו בפינה שנראתה נטושה עם שולחנות נוחים ושקט שצריך לאולפן. תוך דקות הוציאו אווה ויוהנס אולפן שלהם מתיקי הגב אולפן שלם - מחשב , אוזניות ועוד כמה אביזרים. ואחרי תרגול קצר התחלנו את השיחה ( שהייתה לטעמי קצת מפוזרת - בניגוד לעמרי אני לא פרוספור להיסטוריה והידע שלי בנושא הסכסוך כאן הוא בעיקר ממדיות אינטרסנטיות למינהן - עתונים, השיעורים בתיכון - שכבר היו די מזמן וניסיון החיים) גילינו יותר מאוחר שהתיישבנו במטבח סטודנטים. באחד הקירות הסמוכים היו מכשירי מיקרוגל ומידיי פעם אפילו שסוף יולי והפקולטה הייתה נטושה הגיעו מספר סועדים עם כלי הפלסטיק וחיממו לעצמם ארוחת צהריים - אנחנו השתדלנו שהפינגים החביבים של המיקרו לא יכנסו להקלטה...
בערב פגשתי את עמרי שסיפר שגם אותו "תפסו" כבר פעם שניה לשיחה
סה"כ לקח קצת זמן עד שהפודקאסט עלה.אני בדקתי שבועיים אחרי ה uk את האתר שלהם ועדיין לא מצאתי את ההקלטה.הקבוצה של הטלגרם הייתה הכי זריזה - ידידנו מחיפה אריאל שיתף את הקישור כמעט עם הפירסום ...
וכן אם אתם פוגשים את אווה ויוהנס באיזשהו אירוע וניגשים להגיד מילה טובה על הפרויקט אולי גם אתם תוזמנו להתארח באחד הפודקאסטים שלהם ...

מיכי 10

Member
תודה, עֹפר.

קיוויתי אומנם לשמוע את עמרי קצת בגרמנית, אבל גם המנחים מדברים רק באספרנטו.
מה שנחמד, שאפשר לכוון את הדיבור למהירות הרצויה, אז קל יותר להבין. עכשיו האזנתי רק לדקות אחדות, אבל שמרתי את הקישור על שולחן העבודה שלי.

מיכי 10

Member
לא בטוחה לאיזה "הוא" מהם התכוונת.

אה, בטח לעמרי. אז יתכן שהוא סיפר ופספסתי את זה, כשהוא הרצה לנו עם מצגת על הקונגרס בליסבון. מן הסתם הוא גם דיווח על כך בכתב.

למעלה