טיול עצמאי בארה"ב
קודם כל לגבי שאלתך הראשונית - במידה והטיול מתוכנן לחמש השנים הבאות כדאי ורצוי להתחיל את תהליך הויזה .
בדר"כ הויזה ניתנת לחמש עד עשר שנים כך שאתה לא מוגבל וזה יאפשר לך לתכנן את הטיול בראש שקט .
לגבי תכנון הטיול :
שבוע בניו יורק זה בהחלט אפשרי . למעשה אפשר לשהות בניו יורק מספר שנים ולא למצות אותה...אבל בהנחה שלא מדובר בטיול שאתם עושים כל שנה הייתי בכל מקרה ממליץ לכם לנסות להוסיף עוד טיול לאחד מהיעדים ה " קרובים " ( טיול עם לינת לילה של לפחות לילה אחד ) : וושינגטון , בוסטון וכדומה .
במידה ותחליטו בכל זאת להישאר בניו יורק ( אני מבין שלפחות יום שלם יוקדש לחנות אפל בשדרה החמישית
) הזמן הזה יאפשר לכם לחוות גם כמה חוויות מחוץ למסלול התיירים השחוק . אשמח לפרט כמה מהן במידה ואתה מעוניין .
לגבי לאס וגאס - לטעמי , אלא אם כן אתם מהמרים כבדים למדי , אין מה לעשות בוגאס שבוע . מסלול אפשרי לוגאס : יום הגעה והתמקמות במלון כבערב יוצאים לסיור בסטריפ עם ארוחת ערב באחד מבתי המלון , יום נסיעה לאאוטלט ובערב הופעה , יום נסיעה לגראנד קניון וסכר הובר ואולי עוד יום של שוטטות בעיר ללא מטרה מוגדרת . זה מביא אותנו למקסימום ארבעה ימים .
גם לגבי לוס אנג'לס לטעמי אין מה לעשות שם יותר מיומיים שלושה ,אלא אם מבקרים משפחה . מה שאני מאוד ממליץ לעשות זה לשכור רכב למספר ימים ולעלות על כביש 1 המחבר בין לוס אנג'לס לסאן פרנציסקו . מדובר באחד הכבישים היפים בעולם ולאורכו מספר אתרים ועיירות מקסימות .
אני חייב להפסיק כרגע, אמשיך בצהריים את המסלול