הפתעה לבנות הפורום

alonros

New member
הפתעה לבנות הפורום

יש פה בעיקר בנות, נכון? אני לא טועה. טוב, אז קודם כל, אני פעם ראשונה כותב כאן, ואני כמוכם מת על אורלנדו. ההפתעה שיש לי זה קטע קצר מהסרט החדש שלו "אליזבתטאון". צרפתי לינק, וצריך להוריד אותו למחשב (שזה קליק ימני על עכבר ואז לשמור בשם איפה שבא לכם), אפשר גם ללחוץ עליו ולחכות. הקליפ הוא בפורמאט קוויק טיים שאני מקווה שלכולם יש. זה לא מאוד ארוך כמעט דקה, אבל נראה חמוד נורא... מקווה שתהנו, אני מבטיח לחזור עם עוד הרבה תמונות מדליקות בקרוב...

תודה רבה!../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

וברוך הבא

alonros

New member
זה נורא תלוי

אני בטח אקרא פה, אני לא יודע כמה אני אוכל לתרום, כי למרות שאני ממש מת על אורלנדו, אני לא מהטיפוסים האלה שיכולים לדבר הרבה על השיער הארוך או הקצר שלו, על הבגדים שלבש בסרט זה או אחר. אני בהחלט קורא את הדברים הללו בכיף ומפנטז לי על אורלנדו בזמני החופשי
אבל אני אנסה לתרום בכל פעם שיהיה לי משהו חדש, אגב, קיבלתי כמה תמונות מדהימות שלו בחוף הים שצולמו לפני כמה ימים ואני אעלה יותר מאוחר. אבל בינתיים תהנו מהקטע, ראיתי אותו איזה שמונה פעמים, הוא פשוט כל כך חמוד בקטע הזה. את הטריילר המלא כבר ראיתם?

חסרת נימוס שכמוני../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אתה מוזמן להצטרף ולא רק לקרוא פה
אנחנו ממש לא מדברות רוב הזמן על השיער הארוך/קצר שלו או על איזה בגדים הוא לבש בסרט זה או אחר

למעלה