הפתעה לשנה החדשה - אין סרטים בסופ"ש

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
הפתעה לשנה החדשה - אין סרטים בסופ"ש

היי כמו בכל שבוע,אני בודק את רשימת הסרטים באתר seret ולהפתעתי כל ההצגות של יום שישי ושבת בבוקר נעלמו מהקולנוע באורות. למזלי רוב החברים שלי לא עובדים ביום שישי,כך שאין לנו בעיה לראות סרטים ביום חמישי.מצד שני, אני חושב על כל אותם אנשים אשר יכולים לראות סרטים רק בסוף השבוע או בשבת בבוקר (עם הילדים),ואני פשוט חייב להגיד : די עם הכפיה הדתית!!! אין לי מושג איזה גורם דתי לחץ הפעם וזה גם לא מעניין אותי, חבל שבגלל כמה בעלי שררה בעלי השפעה תושבי חדרה והאזור צריכים לסבול. נ.ב אני לא לקוח קבוע במקדולנדס, אבל אל תתפלאו אם עוד מעט נגלה במקום הסניף באורות בורגר ראנץ גלאט כשר...

ET2k

New member
אני מתנצל - מסתבר שטעיתי

התברר לי שכל הבתי קולנוע לא משדרים בחג עצמו (שישי שבת). אם מישהוא נפגע ממה שכתבתי,אני מתנצל, למרות שאני חייב לציין שהיו כבר מקרים שבתי קולנוע נסגרו חלקית בשל כפיה דתית.

tamarhp

New member
../images/Emo31.gif

מה עם שומרי המסורת שעובדים בבית עסק שמחליט לפתוח בשבת? הרבה אנשים יאלצו לאבד מקום עבודה מכיוון שלא יסכימו לעבוד בעסק שנפתח בשבת, או לחילופין - מסורתיים יאלצו לוותר על העקרונות שלהם על מנת לא להפסיד את מקום העבודה היחיד שלהם. והציבור הדתי והמסורתי בארץ מאד גדול, תתפלא. לזה אני קוראת כפיה. אתה חושב על זה שאתה רוצה לראות סרט, אתה לא חושב על אלו שרוצים כמוך לבלות, לצאת עם המשפחה, להיות קצת עם הילדים, אבל כדי שלא להפסיד את העבודה שלהם הם צריכים לשבת ליד הקופה ולעבוד - בשביל שאתה תהנה. ואני לא מדברת על הקרע שזה יצור בעם - בתי עסק מחללי שבת שעובדים בו חילוניים בלבד ובתי עסק שומרי שבת ששומרים את המקום שלהם לדתיים בלבד.

datu

New member
../images/Emo31.gifשבת=קודש נקודה.

יש מספיק קללות ודם שנשפך גם ככה, מבלי לחלל שבת וחג. עדיף גלאט בורגר מטיב טעם (להבדיל). נמאס, פשוט נמאס מהבהמיות הזו...

בשבילך שבת זה קודש

ובשבילי שבת זה בילוי וזמן לעשות דברים שאני לא יכול במהלך השבוע. אתה תלך לבית כנסת ואני אצא לבלות. מה איכפת לך?

datu

New member
בשביל הרבה (לא רק אני) זה קודש

ברגע שאחד מביע דיעה, יש לצפות שגם השני יביע דיעה (עמדה), לא ? זאת אומרת , אם לא אכפת לך...

ברגע שאחד מביע דיעה

ואחד מביע דיעה כתגובה, ראיתי לנכון לענות על התגובה שלך. איכפת לך?

datu

New member
חזרת על המילים שלי...בראוו.

הגבתי לכותב הראשון, התערבת בהמשך (לא הוצע דיון). זכותך להגיב, נכון.כבר לא אכפת לי, ולא מעניין אותי. אני ממשיך הלאה...נראה לי שמיצינו תעניין

The Guru Chai

New member
ובשביל הרבה

שבת זו לא קודש. אז למה אנחנו צריכים להיות כבולים לאמונות שלכם?

למעלה