הכניסה עולה 25 והתמונה על הגשר עולה 15 טי שרט עולה 20 כובע עולה 10-13 חולצה עם צווארון עולה 34 סיכה עולה 6-10 קומבדג´ עולה 10 הוויזור של ג´ורדי- 7000 רפליקה של לוקוטוס 5000 גלויה-1 ג´קט- 150 ג´קט מפואר 250 עוד שאלות? אין לי תשובות וגם גיליתי הבוקר שאיבדתי את המצלמה אז לא תיראו פרנגים וקלינגונים לצערי, אין לכם מושג כמה שזה כואב לי, חבל שלא הפרדתי את הפילם מהמצלמה. שיט
בגלל שאבדו לי הצילומים איתה, תיכנסו לקישורים ולכו לאתר של זה ושם תיראו אותה, היא מופיעה שם בעמוד הראשון. יש שם גם וולקנית אחת , הסתכלתי עליה ממש מקרוב ולא יכולתי להבחין באיפור, זה היה ממש אמיתי, פשוט מדהים
קצת שאלות: 1. האם זו התפאורה המקורית שעליה צילמו? 2. זוית הצילום קצת לא שיגרתית (ביחס לצילומים בתוכנית). האם זו אכן האנטרפרייז מTNG? (קשת העץ שמאחורי הקפטן זהה, אבל לגבי היתר אני לא בטוח). 3. ספר קצת על כיסא הקפטן. האם הוא נוח? האם על הידיות אכן יש כל מיני כפתורים וצגים? הם עובדים? 4. מה הסיטואציה שנפגשת עם הקלינגונים ושות´? הם מציגים איזה סיפור? סתם מסתובבים באולפן? הם מדברים/מתנהגים בהתאם לדמויות? 5. לא נתת את הלינק 6. איך השורה התחתונה מבחינת ההרגשה האישית שלך אחרי הביקור? האם זה היה מרגש ושוה? האם המציאות הפיזית קילקלה את הפנטזיה?
so cool, man ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אין, אין, דבר חזק. מה שכן, לא יעזור כלום אבל קפטן עם שיער על סיפון האנטרפרייז די פשוט לא נראה אמין
מה שמעלה את הספוקלציה הבאה- איך זה שלא היו חברי צוות בלונדיניים בסטאר-טרק?? קונספירציה אנטי-בלונדינית?! (אני מדבר על גברים, כך שסבן וקס ודוקטור קראשר לא נחשבות)
מממממ.... hua?.. וואלה, פאריס, איך לא חשבתי עליו... המ... צודקת. אבל אודו?! דרך אגב, אם אכן קיימת קונסיפרציה אנטי-בלונדינית אני בהחלט בעדה, וזאת רק אחת מהדוגמאות לכך שסטאר-טרק היא סדרה(רות) פורצת גבולות ומשנה סדרים חברתיים.