הפתעה נעימה בראש הנקרה

0ne Man

New member
הפתעה נעימה בראש הנקרה

אתמול היינו בראש הנקרה, ובין הייתר נכנסנו לתצוגה אור קולית על ראש הנקרה. במקום היה שלט, שלקויי שמיעה מתבקשים להודיע מראש למפעיל, על מנת להוסיף כיתוביותללקויי שמיעה. פניתי למפעיל, ומיד נעניתי בסבר פנים יפות ש"אין בעיה- נוסיף כיתוביות", ואכן, במשך כל התצוגה המרהיבה היו כיתוביות לאורך כל ההקרנה. כל הכבוד למפעילי האתר, ואני מקווה שעודד אתרים רבים יילכו בדרך זו, וינגישו את האירועים שלהם ללקויי שמיעה. הטיול בראש הנקרה, אגב, חוויה מומלצת לכולם. ודבר נוסף- כאשר הזדהינו בקופה כלקויי שמיעה, גם קיבלנו הנחה.

Chuck U Farly

New member
הנחה בקופה היא לא סטיגמה?

על מה בדיוק ההנחה? כיתוביות בתצוגה הרי קיבלתם. כשמגיעים לכסף, עקרונות "נעלמים"?

pozo1

New member
נגישות בראש הנקרה......

מה עניין שלכם? מחפשים תחרות בניכם מי מפרסם ראשון? על פי טענתו של צלף,שייתכן ש"בקול" הנגיש את המקום?-איפה פירסם בקול על נגישות באתר הנ"ל? תוכיח זאת!!! חוץ מזה,כל מי שיש לו כרטיס חבר אח"א ומראה זאת בכל אתר,מקבל הנחה... ידעת זאת? כמו בפארק הקופים,גן השלושה ועוד,יש הנחה. כעת אח"א יצאה במבצע של אופטיקנה שמיועדת רק לחברי אח"א,המבצע הזו מתבטא בהנחה גדולה ומשמעותית,דייהנו משקפי ראייה עולה 150ש"ח במקום 450ש"ח,משקפי שמש עולה 80ש"ח במקום 279-249 ש"ח...שווה להיות חבר אח"א. בהצלחה בראש הנקרה בטרם תקפצו צלילת ראש....

צלף

New member
אויש ניכנסתי בין שני הרים גבוהים...

אח"א ובקול
טוב זה לא תחרות אלא תמיהה, פירסמתי אחרי חופשת פסח את הסיפור על הכתובויות בראש הנקרה, מישהו טורח לקרוא את הודעות כאלו
הנה אישי המנהל לשעבר מספר שהופתע.... לגבי הטענה שבקול הנגיש: יש את הכלל שמגלגלים זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב (כלל בפרשנות המדרש), בקול כל הזמן פעל בנושא הנגישות אז מה טבעי להניח שהכתוביות בראש הנקרה זה בזכות הפעולות של בקול
לגבי הנחות על משקפיים שאחא ארגן, אין ספק שזה הנחה במקומה read my lips (קרא את השפתיים שלי)

צלף

New member
אויש ניכנסתי בין שני הרים גבוהים...

אח"א ובקול
טוב זה לא תחרות אלא תמיהה, פירסמתי אחרי חופשת פסח את הסיפור על הכתובויות בראש הנקרה, מישהו טורח לקרוא את הודעות כאלו
הנה אישי המנהל לשעבר מספר שהופתע.... לגבי הטענה שבקול הנגיש: יש את הכלל שמגלגלים זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב (כלל בפרשנות המדרש), בקול כל הזמן פעל בנושא הנגישות אז מה טבעי להניח שהכתוביות בראש הנקרה זה בזכות הפעולות של בקול
לגבי הנחות על משקפיים שאחא ארגן, אין ספק שזה הנחה במקומה read my lips (קרא את השפתיים שלי)

כפי שכתבתי

הוא נשאר ב'. ועל איזה הרים גבוהים הוא כותב? אין קשר בין כיתוביות ובין הנחה על משקפיים. או שעכשיו הוא מנסה "להתחנף" לאח"א? דמי חבר הוא כבר שילם? מן הסתם לא.

למה לא מוסיפים תמיד כתוביות?

להרבה שומעים הכתוביות מועילות כי לאף אחד אין שמיעה אידאלית וריכוז אידאלי. אם כבר יש כתוביות, למה שלא יוסיפו אותן תמיד?

צלף

New member
כי השומעים לא דרשו את זה

זה הבעיה בפעילות של ארגון בקול, 10% מהאכלוסייה סובל מירידה בשמיעה, אבל בשבילם זה רק אי נוחות כנראה (רובם זקנים, אז אולי בשבילם זה תוספת צרה נוסף לצרות האחרות) אז הם לא קמים לדרוש את זה... מה שיוצא שאנחנו החרשים (או יותר נכון אנשים עם ירידה גבוהה בשמיעה) שלנו זה מאוד חשוב ואכפת, אנחנו קמים לדרוש את זה ואגב כך עוזרים גם לשאר חלקי האכלוסיה, ובעקבות דבריך אני מבין שאנחנו עוזרים גם לשומעים
אבל כמה אנחנו יכולים
אנחנו צריכים קצת רוח גבית

למעלה