הפתעה נעימה

הפתעה נעימה

רז ותמי שלום רב! חזרתי מחופשה וגיליתי להפתעתי את הפורום החדש אז מזל טוב כל הכבוד ויישר כוח. אני יכולה לומר מנקודת מבט אגואיסטית שעכשיו תהיה לי/לנו לגיטימציה ל"בלבל לכם את המוח"..... אז ככה,אנחנו רוצים לנסוע בקרוב לפלורידה (המשפחה של בעלי שם)וחשבתי שזה רעיון טוב להגיע עם הילד לפגישה עם דר ברדסטריט.מלאתי אמש את השאלון באתר שלו ויש לי מס' שאלות. 1)האם כדאי לשלוח בדיקת צואה מקיפה ל-great plains lab לפני שמגיעים אליו? 2)האם יש איזה בדיקות דם שכדאי לבצע,מנקודת הנחה שעשינו רק בדיקות סטנדרטיות של הקופה,נדמה לי שרז בעבר כתב רשימה בפורום הראשי ,אני לא מצליחה להעלות בחיפוש מתקדם אז אולי אפשר לחזור לתועלת כולם 3)בהמלצתכם והמחפש בנרות התחלנו לפני חודשיים עם השמן של קרלסון ויש השפעה מאוד חיובית,ברוך השם,וגם ניכרת .השאלה היא מה השלב הבא-אנזימים ,ויטמינים או תוסף כמו מגנזיום,טיפול במעיים-אני חשבתי לעשות הכל מאוד הדרגתי כדי לבחון מה משפיע בתודות אינסופיות איירין

razgalili

New member
הי איירין

תודה תודה תודה, ומזל טוב לכולנו 1) לא בטוח איזה בדיקות יהיו הכי כדאיות לפני שמגיעים לדר' ברדסטריט. אני חושב שהכי טוב יהיה לדבר עם המשרד שלו ולבקש שיתנו לכם הדרכה בנושא. יש להם מן הסתם סט בדיקות סטנדרטי. אני אשמח אם תחזרי ותעדכני אותנו מה הציעו לך לעשות. 2) כנ"ל כמו תשובה אחת. אני לא מתימר לדעת מה ד"ר ברדסטריט רוצה או צריך כדי לעבוד עם הילד. בדיקות שהזכרתי בעבר שכדאי לעשות: בדיקות למינרלים בדם בשיער ובשתן, חומצות אורגניות בשתן, חומצות אמינו בדם, ספירת דם, תפקודי כבד וכליות, בדיקות מקיפות של הורמוני בלוטת המגן והתריס, בדיקות סוכר והמוגלובין A1C, בדיקות להורמוני גדילה, בדיקות לאדרנל. 3) תלוי מה הסימפטומים של הילד. אמבטיות אפסום נחשבות לקלות ובטוחות ומוצעות לרוב ההורים כשלב ראשון. אנזימים יהיו משהו שאני הייתי מנסה שלב הבא. ולאחר מכן שמן כבד דגים (שונה משמן דגים ומחייב קצת זהירות) דיאטות וכו' וגו'. נורא תלוי בילד. ספרי קצת על דברים שאת מבחינה אצלו.

בוקר טוב רז!

אני עדין מחכה לאחות בשם תלמה (מכירים את השם,לא?) שתחזור אלי אחרי שהיא עוברת על השאלונים שמלאתי. כעקרון הייתי שמחה אם נושא הבאת רופא DAN ארצה שעמית מנסה לארגן היה מצליח אבל נראה לי שכרגע אין מספיק היענות,ולהזכירך המתוק שלי כבר בן 8 ואנחנו מוכרחים להזדרז (מה שמאוד דחף אותי היתה ההשפעה המצוינת שהיתה לשמן של קרלסון עליו.טפו,טפו,טפו),דרך אגב דר' ברדסטריט מטפל בילדים עד גיל 16,לא? מה שמטריד אותי זה נושא המעיים שלו,היו לו כבר הרבה פעמים טפילים-blastocystis hominis שלא הצלחנו להפטר מהם עם פלגיל ,ןיש לו רגישות כללית באזור הבטן והמעייםן,הוא גם עושה המון גרפצים (סליחה אבל אני לא מכירה מילה נחמדה לתופעה) מלבד זאת הוא רזה ונמוך למרות שאוכל מאוזן(עשיתי לו צילום כף יד וגיל העצמות שלו מתאים לגיל הכרונולוגי שלו). מבחינת ההתנהגות אפשר לומר שהוא בתנועתיות יתר,ממש קשה לו לשבת הרבה זמן במקום אחד. רז, אם לדר' ברדסטריט יש תור ארוך אולי תמליץ לנו על רופא אחר אפשרי בפלורידה או בסביבות ניו יורק,היכן דר' בוטאר מקבל? ואם תחשבו על משהו שאתם רוצים שנביא איתנו מארץ הקודש לתועלת הטיפול ביותם או ילדים אחרים-נשמח. אולי מים קדושים מן הירדן,או קמע מקבר רבי שמעון בר יוחאי ,שמעתי שאפשר לקנות חול מן החפירות שחופרים מתחת לכותל המערבי.... אני מרגישה צורך לשאול כי כל מי שמגיע מארצות הברית אני מבקשת איזה בקבוק שמן,ספר,קלפי הברקה ומה כבר אפשר להציע מפה? ס....ת...ם....,שאף אחד לא ייעלב,חס וחלילה!

razgalili

New member
הי אמא של ליאורי

קודם כל, כל הכבוד על ההנעה והדחיפות. שנית, נשמח לדבר איתכם ולעזור לכם לנווט בתוך הבלגן, הטלפון שלנו זה 3217689778 (איזור חיוג אמריקה) אתם מוזמנים להתקשר, ואם תעשו את זה ביום ראשון גם תמי תהיה פה. (תמי כרגע באטלנטה מחפשת לנו בית) לגבי המשרד של ברדסטריט- לא מזיק לנדנד. עצם העובדה שהילד מבוגר ואתם לחוצים בזמן צריך להיות משהו שהם מקבלים ומבינים. לא להיות אגרסיבים כי אמריקאים מראים פחות רגשות חזקים מישראלים, אבל לנדנד בעדינות. לגבי רופאים אחרים - ד"ר ברגר הוא מצוין, נמצא במיאמי, וגם לו יש תור מכאן ועד הודעה חדשה. לד"ר בוטאר יש תור עוד יותר ארוך. כיוון שהטיפול של בוטאר הוא מקובע, ופחות או יותר כולם מקבלים אותם דברים, עדיף ללכת לברגר או ברדסטריט. יש רופאים שלא ראינו שנחשבים טובים, כמו מקנדלס. אין לנו קשר ישיר אליה. לגבי בעיות המעיים של הילד - דבר ראשון אנזימים, הכי מהר, הכי פשוט, הכי זול והכי אפקטיבי. דבר שני - IGG2000 עשיתם משהו עם הדיאטה שלו? חיפוש תמידי ומחפש בנרות - עוד רעיונות? אם אתם באים מישראל, תביאו בורקס. אם יש משהו שחסר לי פה כמו בורקס לנשימה זה בורקס. אוף, עכשיו נהייתי רעב.

שוב אני

אני צריכה שם ספציפי,כלומר איזה אנזימים,עם מה להתחיל והאם אתה מתכוונים למשהו שרוכשים בקירקמן? תודה

למרות

שאתם עובדים כצוות לא תיכננתי לפנות בגוף רבים! ואם כבר הודעה נוספת אז היכן קונים igg2000

razgalili

New member
אני עובד על מסמך על אנזימים

ואני מקווה לשחרר אותו בימים הקרובים. רז

למעלה