הפתעה ענקית בשבילכם!

Dror Lavie

New member
הפתעה ענקית בשבילכם!

תכנסו לכאן:לינק ותמצאו את הקליפ החדש של TC כמובן could it be any harder! דרור

Adrienne

New member
ראיתי, הקליפ ממש באיכות רעה

וצריך לראות אותו בקטן בשביל איכות בסדר אבל אז זה הורס... אז אני אחכה כמה ימים עד שיביאו אותו בגדול או עד שזה ישודר בMTV... ד"א אנשים אני עדיין מנהל, לא פרשתי ואני לא מתכוןן לפרוש, ההודעה שרשמתי הייתה בצחוק, אני לא אעשה את זה שוב כנראה... תהנו!

Yifat_Rules

New member
ואנחנו קיוינו

חחחחחחחחח סתם...איתמר חולים עליך קבל

Dror Lavie

New member
הקליפ באיכות גרועה ../images/Emo60.gif

אבל כמו שאומרים: יותר טוב מכלום! חוצמזה אם תראה את זה בחלון קטן אתה תראה את זה טוב!

Charmed by love

New member
חולה עליך דרור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל למה באיכות כזאת קקי??? אלכס כזה מתוק שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charmed by love

New member
חולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ושוב תודה

Charmed 4ever.

New member
מהמם!!!

הקליפ ממש ממש עצוב... וכל הזמן קיבלתי צמרמורות בפלאש-באקים לעבר.... ואלכס!!!! אוי הוא כלכך מתוק!!!!! וכלכך יפה!!!!! והעיניים שלו כלכך כלכך כלכך מהממות!!!!!!! חולה עליו!

GirlFriend

New member
איזה שיר יפה!

הוא מסדר גבות??? ונראה לי שזה חוקי כי בmsn תמיד יש כאלו, זה הרי לא שמור במחשב שלך וגם אם כן, צריך שהאינטרנט יהיה דולק בשביל לשמוע ולראות את זה... אבל אל תתפסו אותי במילה...

Hadar Mariano

New member
וווווווווויייייייייייייייייי!

תודה!
חברה שלי השתגעה שהראתי לה את זה
איפה מצאת את זה?

Adrienne

New member
Todda Ra´aba!

היי! תודה על הקליפ, מאיפה השגת אותו? אני צריך לדעת אם הוא חוקי כי אסור לדברים לא חוקיים להיות בתפוז... לכן, אנשים, אני מזכיר לכם אם יש לכם איזה קליפ או שיר לפרסם תפנו אלי לפני שאתם מפרסמים כי תפוז אוסרים על פירסום דברים לא חוקיים... ואני אראה את הקליפ שהמחשב שלי יתעורר, הוא הלך לישון ומסרב להגיב...

למעלה