הפתעה שהבטחתי לכולם :]]]

SoulFR

New member
הפתעה שהבטחתי לכולם :]]]

אני עובד על זה כבר דיי הרבה זמן, מממ... מחרתיים אני מקווה יגיד דומיין COM והוא יהיה Graffiti-il.com . מקווה שתהנו ותשקיעו כמו שאני השקעתי :]] לאט לאט אני יכניס סרטים באורך מלא של גרפיטי כמו GRAFFITI VERITE, Style Wars, תמונות, אני אבנה גלריה מיוחדת רק לאתר ולא דרך טפוז, ועוד המון הפתעות בדרך :] מקווה שמהנו ותשקיעו :] כתובת האתר: http://bombers.serv-ice.biz/ באהבה ע-נ-ק-י-ת!!! ניל :]

SoulFR

New member
פפפ אני לחוץ מה יהיו התגובותתת :p ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

sghx1

New member
וואי איזה לחץ.. בונא פתח לי פורום

עם מערכת חינמית של INVASION.. לך כנס לקופסא שיצאת ממנה... לקח לך יומיים?! שעה גג את החראטה הזה.. חוץ מהסקריפט של הנגן שאהבתי.. לך תשקיע שיהיה ממה להתלהב..

SoulFR

New member
א. לך הביית. ב. לך הביית.

נכון מערכת פורום חינמית, אבל אני הייתי צריך לשבת ולתרגם את הסקין, לשנות את כולו, ולתכנת המון דברים אם לא בראש שלך לפרגן ז אתה יכול ללכת ו... טוב אני לא יורד לרמה שלך. אתה לא מבסוט לא הכרחתי אותך להכנס. אוקיי?! לך הביית. יום טוב :]

sghx1

New member
? לא הבנתי אותך מה אתה רוצה ? רציתה תגובה ..

קיבלתה תגובה ... אז מה חושב שכול תגובה אמורה להיות משמחת... מצטער להודיע לך אבל החיים לא תמיד וורודים..

SoulFR

New member
חבל שאתה חושב ככה.

להכל יש את הצד הורוד שלו. ממש חבל. פיס.

MAHone

New member
פששש

יפה יפה.. אנחנו עדיין מחכים לראות עבודות שלך גבר מה עם התמונות ? תצלם פיסים מהארץ שעשית לפחות

2BS

New member
די לחפור כבר ינעולים...

זה כל כך משנה לך עם הוא באמת מי שהוא אמר שהוא ?

MAHone

New member
לא

פשוט הוא עשה עליי רושם של קינג ואני מת לראות איזה פיס שלו

DECAY dk

New member
כל הכבוד נילס עכשיו רק

תחכה שאנשים יכנסו לאתר ותעשה לו סקין של איזה קיר גרפיטי או משו כי ככה הפורום נראה כמו כל פורום שיתוף רגיל.

SoulFR

New member
חחח איך אתה אומר לי נילס?

אתה מכיר אותי? D: חחח לאט לאט עם העיצוב... הוא בבניה מחודשת :] יקח לי קצת זמן :) אל תדאג :)

למעלה