הפתעה: תינוק נולד

הפתעה: תינוק נולד ../images/Emo95.gif

מה דעתכם על אח/ות קטנה שנולדים כשאתם בגיל מאוחר יחסית, כלומר ההבדל בינכם הוא יותר מעשר-חמש עשרה שנה
איך הייתם מגיבים לו היו אומרים לכם בגיל מבוגר יחסית, שעומד להיוולד לכם אח/ות
ו.. לא, ההורים שלי לא מתכננים משהו
, פשוט קרה לחברה שלי שבגיל 20 נולדה לה אחות קטנה, וזה דווקא מגניב
.

הו.הלוואי.

כשגדולים מבינים יותר. וגם יכולים לעזור יותר. לפעמים זה יכול להיות מעמסה,כשיש מבחנים חשובים וצריך לעזור המון ובאותו הזמן גם ללמוד... אבל אני הייתי רוצה. :]

הזכרת לי משהו ../images/Emo6.gif

כשהייתי בתיכון, עשיתי ביביסיטר על 2 אחיות מתוקות, הגדולה הייתה בת 5 והקטנה תינוקת בת שנה. הגדולה עזרה המון בטיפול בתינוקת, אבל פעם אחת כשהחלפתי לה חיתול היא נעמדה לידי ושאלה "את עדיין חושבת שהיא כזאת חמודה ומתוקה?" ואני לא רואה טעם לאח או אחות קטנים עכשיו, היו מצפים שאני אשמור עליהם הרבה וכולם היו חושבים שאני האמא...

בתיכון היתה

לי חברה טובה. היינו כל הזמן ביחד. בקיצור באמצע י"ב אמא שלה ילדה תינוקת. יוווווו זו היתה הבובה שלנו. שיחקנו איתה כמו ילדות קטנות. אפילו את הצעדים הראשונים שלה היא עשתה בנוכחותנו.

יווו מגניב ^_^

הייתה לי קרובת משפחה אמנם, אבל היא הייתה כל הזמן דבוקה אליי והיו זמנים שהיא הייתה ממש כמו אחותי.. אוח.הימים ההם. שהייתה לי את הסבלנות.. גם היום יש לי, אבל אני קצת יותר מתלוננת.

וואלה, נכון- היינו לפני הצבא ממש...

זה דווקא היה ממש מרגש, אני זוכרת איך התרגשתי כשהקטנטונת נולדה- ממש כאילו לי נולדה אחות קטנה

jKiTTiE

New member
ממש לא בעדד

אני שונאת ילדים קטנים ממש! אז לא יודעת לא נראלי כל כך האחות הקטנה הזאת הייתה מכירה אותי ממש כי בכל זאת בגיל 20 כבר בקושי נמצאים בבית יש עיסוקים יותר טובים מאשר לטפל באחות קטנה...

למעלה