הפתעה
...

שמופית

New member
הפתעה ../images/Emo28.gif ...

התקשרתי עכשיו ללי-קל אירועים, שמישהי כאן בפורום המליצה עליהם לפני כמה ימים... אני פשוט מחפשת להקת ריקודים יוונית ולא מוצאת. ההפתעה היא שענתה לי שם בחורה ממש מתוקה וסיפרה לי שהם מספקים מידע כולל לגבי אירועים כמו חתונה ובר מצווה, החל במקומות, דיג´יי וצלם וכלה במעצבי חופה. בקיצור הכל ו... ללא תשלום
איזה כיף
כמה ריצות זה היה חוסך אם היינו יודעים על זה לפני כמה חודשים...

הילית*

New member
מה שאני הבנתי זה שהם גובים עמלה

מנותן השירות, מה שעשוי למנוע מאותו נותן שירות לתת לך אולי הנחה. תחשבי על זה- אף אחד לא עובד בחינם !

שמופית

New member
לפי מה שהבנתי,

הם מתפרנסים מהפירסום.... היא אמרה לי גם שזוגות באים אליהם ומקציבים להם סכום, משהו בסגנון: אנחנו מחפשים דיג´יי עד $1000, והם מוצאים להם. אולי זה מתבטא באיכות, אבל הבנתי ממנה שהם בודקים את נותני השירותים. בכל מקרה, אני מקווה שהיא תוכל לעזור לנו עם החלום הקטן

*שיר

New member
אבל זה כל הכיף בארגון החתונה!

(למרות שלפעמים זה קצת מעיק)

היי שמופית , לי היה סיפור עם ליקל

אמנם הם עזרו לי בהתחלה , והאישה שאיתה דיברתי היתה מאד נחמדה, ונתנה לי רשימת אולמות בסטנדרטים שאמרתי להם, אבל אח"כ היה איזה סיפור מסריח , שאני מעדיפה לפרט לך אותו לא פה, ....אבל א תזכרי באמת, שאף אחד לא עובד בחינם....

אני רק יוסיף שליקל מקבלים

עמלה עבור כל אחד שסוגר משהו שהם הפנו אותו אליו. נכון - לנו בתור אלה שסוגרים זה לא מזיק, אבל מה שכן מזיק זה שכבר הנחה מעבר לא תקבלו .

יש גם באיזור חיפה והצפון והשרון

חברה בשם אופק אירועים שהם בדיוק כמו לי קל אירועים שמספקת מידע לחתונה בחינם לזוגות ואם צריך הם גם מפיקים אירועים בשביל הזוג. בהצלחה אייל...

למעלה