הפתעה

הפתעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ג'סיקה מוריס (ג'ן, "לחיות") קפצה לביקור בצח"מ - ולא סתם, תלשה שיער בעיצומה של ההופעה בבית הקפה (שבלילה "הופך למעודון כל הגילאים...") קרימסטון לייטס
וואו, היא נראתה ממש ילדה (פחות יפה מימינו וגם לא ממש בלונדינית)... אבל הקול (המיוחד) שלה לא השתנה... איזה קטע היה לראות אותה!! וחוצמזה אני ממש לא מבין את ניקי. מה יש לה, הרי היא אוהבת את ויקטור!הוא אהבת חייה!! כמו שויקטור אמר, גם אני אמרתי לפני זמן מה - היא פשוט מחפשת לריב איתו!! אולי היא קלטה שבראד יותר שווה ממנו אבל כדי להיות מוסרית ולהשקיט את המצפון היא רוצה בכוח להגיד שהיא לא חשובה לויקטור

Charmed24

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gifאסקימו לימון../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif

אין לי ספק בכלל שעלילת הקרימסון לייט הערב, בוימה בהשראת סדרת סרטי 'אסקימו לימון'. אף אחד לא רוקד שם לפי הקצב, בוצ'ית תמהונית מתחילה ללכת מכות עם ג'ניפר רפפורט, החברים שלהן גם מתחילים ללכת מכות בניהם (הכל נורא הגיוני, לא?)
חבל שהדמיון של כותבי הסדרה כ"כ חלש, עד שהעלילה הכי מסעירה שהם יכולים היו לכתוב לג'יל, הייתה יסוריה של האמא לבן המתבגר. לדעתי כבר מיצו את העניין שבזה לפני זמן רב, והגיע הזמן שיחשבו על כיוונים חדשים. לא חבל להחזיר את ג'ון אבוט העירה דווקא לתוך עלילה כזאת?
שוב הפליא אותי ג'קו לרע בטכניקות החיזור המגושמות שלו. הוא כנראה איננו נמנה על צופי ה'ליאנה לאב שואו', אחרי ודאי היה מזהה את היפיפיה האקזוטית שפגש במסעדה, אך הוא לא ידע את שמה, אבל אותה צמה, הלכה עימו לאורך כל הדרך...
ניקי ממשיכה להתנהג עם ויקטור בצורה לודיקרוסית. מישהו יודע מה עקץ אותה? דיאן ובראד מספקים את סצנת הצעקות היומית, אבל בלי הרבה בשר בפנים, ומריסה הולכת להתחבא בשירותים. קאלי ומלקולם היו היום מיותרים מהרגיל. זכרונות העבר של קתרין, כבר לא ממש מרגשים. וניצנים ראשונים של הטירוף של טרישה מתחילים לצוץ...

blair manning

New member
ג'סיקה מוריס ../images/Emo47.gif

באמת התלבטתי זאת היא זאת לא היא... אז את היא!!!! ואי כנראה שזה היה שיא הקרייריה שלה שסלל לה את הדרך ללחיות

אבל ../images/Emo47.gif

בימינו ג'ן נורא נחמדה!! כזאת מותק!! (אולם
בעתיד היא תהפוך לכלבה מניפולטיבית ותעשה תככים כדי להחזיק בכריס... יש לה את זה בגנים, אחרי הכל לינדזי היא אמא שלה!) והנה תמונה מאמי 2003 - ג'סיקה מוריס וחברה ברוס מייקל הול (ריס "תשוקות", ג'ואי "לחיות"). אגב, הם עדיין חברים או שהם נפרדו? (ורגע, מה עם אחיו? לפי כל התמונות גם אח שלו חבר שלו....)

למעלה