הפתעה תגידו, (+ == )? טוב, כשה- יראה שהשעה בה הים הולכים הגיעה, תקראו לי.
Y yuval k New member 2/12/03 #1 הפתעה../images/Emo70.gif תגידו, ( + == )? טוב, כשה- יראה שהשעה בה ה ים הולכים הגיעה, תקראו לי.
E [eLad] New member 2/12/03 #4 וואו, איך הצלחת לגרום לקובץ להמחק מהשרת של תפוז? מה, יש לך גישה לFTP? וואו, תלמד אותי
D Deviation New member 2/12/03 #7 ../images/Emo49.gif אלעד, ויובל.. מזל"ט אלעד, אל תתרגל לזה כי במילא יחליפו את זה עוד מעט.. אמממ.. יובל, ספר את הטריק..
../images/Emo49.gif אלעד, ויובל.. מזל"ט אלעד, אל תתרגל לזה כי במילא יחליפו את זה עוד מעט.. אמממ.. יובל, ספר את הטריק..
Y yuval k New member 2/12/03 #9 גדו../images/Emo131.gif ענב , תעשי י אמוטיקון ג עד, תנהל לי פורום א עד, נהג ישן סא ם, הדיקטטור הרשע אריא , תהיה י בריא זיוצי, מה אין ך מד בשם?
גדו../images/Emo131.gif ענב , תעשי י אמוטיקון ג עד, תנהל לי פורום א עד, נהג ישן סא ם, הדיקטטור הרשע אריא , תהיה י בריא זיוצי, מה אין ך מד בשם?
Y yuval k New member 2/12/03 #10 תיקון: ג|ל|עד, תנה|ל| |ל|י פורום* אוי, אתם באגאב|ל| תודה |ל|מיכ|ל|-שושו
Y yuval k New member 2/12/03 #11 תיקון: ג../images/Emo131.gifעד, תנה../images/Emo131.gif ../images/Emo131.gifי פורום* אוי, אתם באגאב תודה מיכ -שושו
תיקון: ג../images/Emo131.gifעד, תנה../images/Emo131.gif ../images/Emo131.gifי פורום* אוי, אתם באגאב תודה מיכ -שושו
פ פלוטוֹ New member 2/12/03 #13 הכיצד../images/Emo35.gif איך שילבת אמוטיקונים שלא מופיעים ברשימה? גם אני רוצה לשלב אותם....