M a r y J a n e
New member
הפתעה!! ../images/Emo77.gif
טוב... אז כדי להעיר את הפורום מתנומת החורף שלו... הנה ראיון עם ג'יימי אלמן (לוק), נראה לי שעורכת הראיון היא וונסה, שמשחקת את רוקסן. ספר קטן שחור (זו הכותרת...) כשג'יימי בא לחלום אמריקאי, אני כבר הרגשתי כאילו אני מכירה אותו. הוא גם גדל בקנדה, איפה ששנינו שיחקנו בסדרות נוער ועבדנו עם אותם אנשים, אבל הדרכים שלנו אף פעם לא נפגשו. אז הראיון הזה היה בשבילי כמו שהוא בשבילכם הקוראים. אני רציתי גם ללמוד על ג'יימי! *מה הדבר שאתה הכי אוהב בשנות ה-60? -זאת קלישאה, אבל המוזיקה והרוקאנדרול, ביחוד. הביטלס, ה"מי", רולינגסטונס, מווטאון... *מה היה הכי חסר לך אם היית חוזר לחיות בתקופה ההיא? -יש הרבה דברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליהם עכשיו. ב-1963, האדם עדיין לא היה על הירח. מסעות לחלל לא היו אפשריים! הטלוויזיה היתה דבר חדש ואני מאוד אוהב טלוויזיה. אני הייתי מתגעגע לשלט הרחוק של הטלוויזיה וזה הדבר הראשון. המיקרוגל. צחצוח שניים ומשחת שיניים זה דבר אחד ואני אוהב את זה. האינטרנט. חמש שנים לפני, אני לא ידעתי מה זה בכלל ועכשיו אני לא יכול לחיות בלעדי האי- מייל. *איך אתה מרגיש לגבי הלבוש של שנות ה-60 על המסך? -הם עשו את המכנסיים כל כך גבוהים!
זה אפילו לא נוח לגברים. אני מחבב את המשקפיים: אני באתי לאודישן שלי עם המשקפיים האמיתיות שלי, שהם עם מסגרת ישנה עם מרשם בתוכם (הכוונה למספר), וחצי מזמן האודישן, אני הורדתי אותם וכולם בחדר אמרו כזה "לא, תשאיר אותם עליך!" *מה הדבר המוזר ביותר שמעריץ אי פעם אמר לך? -ביום שיש אחד, הפעמון של הדלת צלצל ואני אכלתי ארוחת ערב עם המשפחה שלי בבית הוריי. שלושה אנשים עמדו ליד הדלת ואמרו שהם חברים שלי. אחר כך הם אמרו "הו אנחנו רק ידענו שאתה גר פה ורצינו להגיד היי." אני הייתי בהרגשה מוזרה ומפחידה. אתה לא הולך לבית של מישהו! זה לא יפה. *איך זה היה לעבוד עם היידן כריסטנסן בסרט החדש "Shattered Glass"? -הוא בחור ממש קול. יש לנו חברים במשותף בגלל שהוא גם מטורונטו. אני חושב שהוא עדיין גר שם. זה היה חלק מאוד שונה בשבילו. *איך הדמות שלו? -הוא משחק את סטיבן גלאס, שהוא עיתונאי צעיר בשנות ה-90, שעובד בשביל המגזין הפוליטי של וושינגטון "The New Republic". הבחור הזה היה כוכב בעולם העיתונות עד שגילו שכמעט כל מאמר שלו שהוא אי פעם כתב הוא המציא! זה סיפור אמיתי. *את מי אתה משחק? -אחד מהבחורים שהוא מרמה! *מהו בשבילך ה"חלום האמריקאי"? -החלום הוא, בטח, האושר. זו הסיבה שאנשים באים לאמריקה, כמו שאני עשיתי. למה באתי ללוס אנג'לס ועזבתי את חברי ומשפחתי? בשביל להיות מאושר. אתה חיייב לגלות איך להיות מאושר. *כבחור שגדל בקנדה, זה מזור להיות בתוכנית לגבי אמריקה? -אני מתייחס לעצמי כבר מזל, בגלל שגדלתי בניו ייורק סיטי. יש לי 2 אזרחויות. עברתי למונטריאול כשהייתי בן 9 חודשים. תמיד הייתי גאה להיות אזרח ארצות הבית. יש לי דגלים אמריקאים תלויים על הקיר וציפית עם דגל ארה"ב. *האם אתה באמת מנגן בפסנתר, כמו שאתה עושה בסדרה? -אני התחלתי לקחת שיעורי נגינה על פסנתר כשהייתי בן 8. לקחתי שיעורים קלאסיים במשך 4 שנים ואז חשבתי שזה לא קול יותר אז הפסקתי. כשהייתי בן 13, קבילתי אורגן אלקטרוני (או משהו כזה...) בשביל יום ההולדת שלי והתחלתי לנגן שירי פופ של אלטון ג'ון וביילי ג'ואל ושל כולם. כשהייתי בן 16 או 17, ניגנתי ושרתי בלהקה של התיכון. התחלתי לאהוב מוזיקת בלוז ונכנסתי לזה לשנה בערך. אני ניגנתי בסגנון בלוז-רוק-ג'ז מאז. *האם אתה יוצא עם מישהי?
-לא, אני לא. *מה אתה מחפש בבת? -אני אוהב בת שיכולה לגרום לי לצחוק ושתבין את חוש ההומור שלי. (נאמר לי שיש לי סוג מוזר של חוש הומור- זו הערתה של המראיינת). אני מחבב בנות שהן אינטילגנטיות, שנהנות משיחות. ואני מעוניין בבנות שהן יותר מעשיות ועם רגלים בקרקע יותר מאשר אני. *האם בריטני היא מנשקת טובה? -זה תלוי. מה היא אמרה? *אני לא יכולה להגיד לך. -כן, היא מנשקת מעולה. *האם אתה יכול לדרג אותה? -אני אתן לה A על הנשיקות.
טוב... אז כדי להעיר את הפורום מתנומת החורף שלו... הנה ראיון עם ג'יימי אלמן (לוק), נראה לי שעורכת הראיון היא וונסה, שמשחקת את רוקסן. ספר קטן שחור (זו הכותרת...) כשג'יימי בא לחלום אמריקאי, אני כבר הרגשתי כאילו אני מכירה אותו. הוא גם גדל בקנדה, איפה ששנינו שיחקנו בסדרות נוער ועבדנו עם אותם אנשים, אבל הדרכים שלנו אף פעם לא נפגשו. אז הראיון הזה היה בשבילי כמו שהוא בשבילכם הקוראים. אני רציתי גם ללמוד על ג'יימי! *מה הדבר שאתה הכי אוהב בשנות ה-60? -זאת קלישאה, אבל המוזיקה והרוקאנדרול, ביחוד. הביטלס, ה"מי", רולינגסטונס, מווטאון... *מה היה הכי חסר לך אם היית חוזר לחיות בתקופה ההיא? -יש הרבה דברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליהם עכשיו. ב-1963, האדם עדיין לא היה על הירח. מסעות לחלל לא היו אפשריים! הטלוויזיה היתה דבר חדש ואני מאוד אוהב טלוויזיה. אני הייתי מתגעגע לשלט הרחוק של הטלוויזיה וזה הדבר הראשון. המיקרוגל. צחצוח שניים ומשחת שיניים זה דבר אחד ואני אוהב את זה. האינטרנט. חמש שנים לפני, אני לא ידעתי מה זה בכלל ועכשיו אני לא יכול לחיות בלעדי האי- מייל. *איך אתה מרגיש לגבי הלבוש של שנות ה-60 על המסך? -הם עשו את המכנסיים כל כך גבוהים!