הפתעה

GALITDOL

New member
הפתעה

היום , 5 ימים מהשאיבה, כשכבר הספדתי את העוברים שנותרו, דיברתי עם המעבדה והסתבר ש 4 העוברים שנעצרו על 2 תאים בהתפתחותם, שלשה מהם הפכו לעוברים מרובי-תאים (לא קלטתי את המינוח הלועזי) ראויים להקפאה. כמעט נישקתי את הלבורנטית טלפונית. מישהו יודע מה אחוזי השרדות מוקפאים??

לא יודעת מה האחוזים

אבל עד כמה שידוע לי, ההבדל בין מוקפאים ל"טריים" הוא רק בשלב ההחזרה, כלומר בהשתרשות- יש סיכוי נמוך יותר. אבל תשמחי, מי יודע? אני מכירה מישהי שהחזירו לה 2 מוקפאים ויש לה בת קטנטונת. אז אחוזים וכאלה זה לא בשבילנו, אוקיי?

GALITDOL

New member
. ../images/Emo42.gif קטנה

לפי מיטב הבנתי ולצערי זה לא רק בהשתרשות אלא הם לא תמיד שורדים את ההקפאה. אוי, לחשוב שהם נמצאים בעשרות מעלות מינוס..איזה נורא. אני מקווה שישרדו שם למעני ואני יוכיח להם שהיה כדאי עם אמא כמוני..

אני יודעת, אבל ניסיתי להסתיר ממך

נדמה לי ששאלת על אחוזי הצלחה ולכן עניתי על השאלה, והתחמקתי מלהוסיף מידע על אחוזי ההשרדות בהפשרה. האמת הכואבת היא שאכן לא תמיד כולם שורדים (אותנו הכינו פעם לאפשרות שמארבעה יצא אפס. זה לא קרה אבל עדיף להגיע מוכנים) ויש פרק זמן של המתנה מורטת עצבים ביום ההחזרה שהוא גם יום ההפשרה. וגם אח"כ- נכון שכתבתי לך שהסיבה לאי השתרשות לא כ"כ ידועה ויכולות להיות הרבה סיבות. אבל- בעוברים מופשרים הסיכוי הוא קטן יותר (ולכן כדי לאזן מחזירים יותר עוברים). אוף, לא רציתי להגיד לך את זה. את תצליחי!!!

GALITDOL

New member
עדיף להגיע בציפיות נמוכות

העיקר שאין הורמונים באותו חודש שמנפחים
וגורמים לי כתמי
שמאלצים אותי לשים מייק אפ. בעיקרון אני מתכוונת להצליח עם התאומים הטריים החודש ואת עובריי המוקפאים בסיבוב השלישי.

מרב.

New member
גלית

איזה יופי, זה גורם אושר גדול לשמוע שהילדים יודעים את לוח הכפל בגיל כה רך
המושג בלועזית נראה ודאי בלסטוציסט. לגבי אחוזי ההשרדות, הלבורנטית הסבירה לנו שלמרות שהסיכויים נמוכים מעט יותר תמיד יש סיכוי. לפעמים חלק מהתאים לא שורדים בהקפאה, אבל יודעים לפצות את עצמם וממשיכים להתחלק לאחר ההפשרה, ויש כמה וכמה בנות שנכנסו להריון ממחזור מוקפאים. הלוואי שאלו יהיה הילדים לסבב הבא, בעוד כמהשנים (בעצם את יודעת מה, הלוואי שההריון הבא יהיה טבעי!) מרב

נוג

New member
איזה בשורה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

הלואי שאילו השלושה יגדלו ויתפתחו אחרי ההחזרה לתינוק/ת חמוד/ה. תחזיקה לך אצבעות חזק חזק מי יתן ולא נדע עוד עצב ואכזבה רק בשורות טןבות שימחה גילה וגיצה. נוג

למעלה