הפתעה!

1מאיוש

New member
הפתעה!

כן, בתמונה זהו יוסי שלנו! תלמיד כיתה יב'3 ! אין לי מושג איזו מגמה זו.. אבל לא משנה... שנת 1995! אה כן-והוא למד במכללת אורט בגבעת רם[ירושלים למי שלא מכיר] ואני לומדת שם גם אז הצלחתי לצלם [= קבלו את יוסף אזולאי

1מאיוש

New member
חחח תודה..

אבל בוא אל תגזים, לא הייתה לי בעיה להגיע לזה [= לתמונה.. ואני לא רוצה ת'פפארצ'י .. מעדיפה תחום הייטק
אבל תודה לכולם.. [אם אני אהיה בסוף במועצת תלמידים-ולא כ"כ שיש לי זמן וכוח לזה אני אנסה לבדוק אם יש להם את הספר מחזור.. למרות שזה לא ממש בטוח כי זה 11 שנים אחורה [=

lir2004

New member
אללה מאיוש!!!

חחחחחחחחחחח, י'צלמת פאפרצ'יייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא ממש השתנה מאז... הפנים נראים דומים... קיצ'ר - יוסי זה יוסי!!!!!!! תמשיכי להפיץ אותו לכל מי שאתם מכירים, שכל המדינה תתחיל לדעת מי האמן הכי מוכשר, ומס' 1 בארץ!!!!!!!!!!! (זאת אומרת, יוסי אזולאי ה-מלך!)...

lir2004

New member
אוף!

חבר'ה, אומנם זה לא ממש קשור ליוסי... אבל מי שמכיר אותי, יודע שאם יש אמן שאני אוהב כמעט כמו יוסי, זאת קרן פלס, כפרע עליה, ויש מצב, אבל ממש אולי, שאני אפגוש אותה אישית דרך מקהלת ביה"ס, אנחנו מופיעים באיזה מקום, והיא גם תופיעעע, אני נרגש כבר עכשיו, שזה משהוווו...

orianush

New member
לירן..

קודם כל יש שרשור
שאתה מוזמן לכתוב את הדברים האלה שם ודבר שני שיהיה לך בהצלחה אני מקווה בשבילך שתפגוש אותה

lir2004

New member
זה מה שניסיתי לעשות...

אני לא יודע איך עושים את הסמל הזה... אז רשמתי "אוף!"

למעלה