הפתעה!!!

glitter8

New member
הפתעה!!!

בינתיים זה רק טיזר, כי הבטחתי לא לגלות, אבל אתמול פגשתי מישהי מיוחדת, שמדי פעם מתארחת אצלינו בפורום, היא סיפרה לי על משהו שמתוכנן לשבוע הבא שקשור לדיויד שלנו, אבל אני עוד לא יכולה לגלות מה זה, רק שזה משהו מאד נחמד שישמח את כולם, זהו, יותר מזה אני לא יכולה לגלות.. פרטים נוספים יגיעו בקרוב! שבת מקסימה לכולם

handlessman

New member
אם זה בשבוע הבא...

אז כדאי שיהיו כבר פרטים כדי שנתכונן מבעוד מועד! (זה היה פלצני...) טוב זאת בטח הילה גלעדי או סאביבית... אולי זה מרתון קליפים של דויד בערוץ 24, או שמשדרים את המופע מחווה?

alti26

New member
ענבל ראשית שבת שלום

ההודעה שלך היא ההופעה אתמול ב0200 או שיש משהו אחר

alti26

New member
על פי פירסום של ערוץ 24

הופעה ברוזה במצדה 16/06/2007 17:00

handlessman

New member
איזה ניחוש בדיוק?

רשמתי מופע מחווה, ודודי אומר שזה מצדה... אם כן אז זה בטח מצדה 93 שבטח יש אותו להרבה אנשים פה ב-DVD...

glitter8

New member
טוב, זה לא היה לפירסום

אבל אם כבר כתבו אז.... בשבת הקרובה-שבת דיויד ברוזה בערוץ 24-
בתכנית "שבת ישראלית" ישובצו 8 !!! קליפים של דיויד
הופעה במצדה
שידור קליפים ותכניות על דיויד לאורך כל השבת. אז יש למה לחכות, לא צריך להיערך מבעוד מועד, עמרי,...רק להישאר בבית...

handlessman

New member
פששש פינקו אותו (ואותנו) מלא בזמן האחרון מה?

ואם הוא לא היה עושה את ההופעות במקלטים בצפון?????? אאאאחחח

glitter8

New member
אני משערת שיש לזה חלק גדול

בפירגון העצום שהוא מקבל לאחרונה, מלבד ההופעות בצפון יש עוד הרבה פעילויות שהוא עושה למען השלום והזולת, שכמעט ולא שומעים עליהם, ויש הרגשה שמאז ימי האשה שאיתי המאושרים, לא היו ימים כאלה של כל כך הרבה פירסום. אגב, גם במלחמת המפרץ הוא היה מופיע במקלטים ומול חיילים בצפון, בקיצור, מפנקים אותנו, וכמו שאני וחנית אומרות-ההופעה בחיפה היתה ההופעה הכי מרגשת עד היום! לראות את האיש הזה מוקף בכל כך הרבה אהבה היה ממש מחמם את הלב

למעלה