הפתעות... או קלישאות...?! :p

קרני

New member
הפתעות... או קלישאות...?! :p

בכל פעם שאני נכנסת לפורום, אני מגלה שורות על גבי שורות של מילים... בכל פעם שאני לוחצת על אייקון כחול או כתום, אני יודעת שמצפה לי הפתעה... כמו לפתוח מתנה - בהתחלה בוחנים את העטיפה והצורה שלה, ממששים, ואחר כך, אני אישית קורעת אותה, את העטיפה, זה הכי כייף... טוב, נכון זה קצת שונה כאן, אבל ההפתעה והכייף כל כך זהים... רציתי להגיד אנשים, שאני ממש נהנית לקרוא את הדיאלוגים שלכם, וזה ממש לא בקטע של להתחנף או להשתמש בלשון שלי (היא לא ממש ארוכה... ;-)) סתם לשתף אתכם בחוויית הקריאה שלי. תודה לכם על כך שאתם מעשירים את עולמי עם הידע, החכמה והרגש... יואו... זה נשמע ממש רכיכה קלישאתית ... בעעעע, ממש מגעיל... אבל מתכוונת לזה בכל זאת...

markrin

New member
זו הבעיה קרני..שממש התכוונת לזה

אין לך אפילו מושג כמה אי-אמת יש בדיאלוגים פה. ולפעמים,פה ושם..אנשים כן נפתחים על באמת. קרתה לי פה תקלה כזו פעם או פעמיים...

Dovsha

New member
שוב סליחה אבל הייתי חייבת...

להתפרץ להודעה שלא קשורה אליי [או שבעצם קצת כן], אני לא מבינה אותך איש, אנשים יושבים וכותבים, חלק ממה שמתרחש אצלהם בלב, חלק סתם משועממים [דוגמא = דובשה :)], אבל אני לא מבינה איזה אינטרס יש פה למישהו לכתוב סתם דברים. כאילו מה, שיכתבו לו יותר תגובות!? מה האינטרס לשקר פה!? עד כדי כך משעמם לאנשים בחיים!?

markrin

New member
דובשה,סליחה אבל הייתי חיב.

לאמר לך,שזה שאת כנה,פתוחה...טוב גם קצת חמודה.. זה עדיין לא אומר שכולם כאן כמוך. כתבתי,מה שאני חושב שבאמת קורה פה. אבל,את תמשיכי בשלך..זה יופי..

Dovsha

New member
ושוב סליחה [פעם שלישית]....H-)

לפי דעתי, מרק הנכבד, כל אחד ואחד מיושבי פורום זה מתאים להגדרה הנ``ל.

naknik

New member
markin

היי מרק ... תחשוב מה שתרצה .. אני (לא יודע מה לגבי היתר ..) אבל אין לי מה להצטדק בפניך או בפניי אף אחד אחר באתי לפה מיזמתי ואגב אם כל כך לא נאה לך לקרוא/לרשום כאן .. אז אל נקניק

קרני

New member
היי מרק...

הכל עניין של השקפה... כשאני נכנסת להודעה, אני אפילו לא מנסה לשפוט את אמיתותה. מבחינתי אנשים כותבים כי הם צריכים ורוצים לכתוב, לשתף, לספר, לחבר... כל כתיבה בעיניי היא פתח לעולם רחב ומלא. אם הוא אמיתי או לא זה לא העניין... אני לא הולכת לבדוק בציציות האנשים - דבר חסר טעם בעיניי. הסקפטיות במקום כזה ובכן... זה לא באמת לא המקום... אם תקרא היטב את ההודעות, תגלה שאנשים מביעים דיעה וגם אם היא לא ממש דעתם האישית אלא דעתו של פילוסוף או סתם של מישהו ששמעו ברחוב, או לא משנה מה..., הם כתבו את זה מתוך בחירה שלהם, עם מניעים משלהם, עם כוונות משלהם... אני אפילו לא מנסה לשפוט אם זה נכון או לא נכון... אני מועשרת מכל הנכתב כאן וחושבת שגישה ביקורתית שלילית המעמידה את הכתיבה והאנשים על דוכן הנאשמים, לא ממש עוזרת להנאה שבדבר שמתרחש כאן, ואני אישית חושבת שזאת אחת המטרות של הפורום... אני שמחה ``שמעדת`` כמה פעמים וסיפרת מחשבות אמיתיות, בטוחה שזה פרק אצלך כמה תאים לחוצים... מבחינתי כל מה שכתבת הוא סוג של פורקן... אגב, אני גם בטוחה שעוד אנשים עושים את אותה פריקה בדרך כתיבה זו או אחרת... כשאני חושבת על זה... (שואלת את עצמי בקול רם כדי שגם אתה תשמע... ;-)) - האם עברת אי פעם חוויה לא נעימה כלשהיא הקשורה בשקרים של אנשים בפורום או שזוהי השקפתך עוד טרם...?! סתם מתוך סקרנות גרידא... הממממ..... מה אתה אומר עכשיו, גם עכשיו אני לא דוברת אמת?! כמה ההודעות שלי הן אמיתיות וכמה שקריות?! ממממ...... אם תשאל אותי, האנרגיה בשאלות האלה היא אנרגיה שלילית ומכך גם, מבוזבזת... אשמח לשמוע תגובה... שיהיה לך יום חיובי ונפלא! שלך, קרני. @ @ J U

למעלה