הפתעות...

rolan

New member
הפתעות...

רוצים לספר כאן על הפתעות שעשיתם או עשו לכם?... הנה הסיפור על יום ההולדת של אוהי, קצת ארוך, אבל שווה... אוהי בט"ו בשבט, לכן חוגגים לו יומולדת בתאריך העברי והתאריך הלועזי הוא משהו כזה שלא כל כך מתייחסים אליו. ביום הולדתו השנה (שהיה גם הראשון שלנו יחד) החלטתי לעשות לו משהו שיהיה מפתיע וגם קצת כייפי... אז ככה זה היה יום חמישי לפנות ערב, אני ארוזה ומוכנה ליציאה, אוהי סיים עוד שיעור בקורס שמעביר בביה"ס והיה בדרכו למשרדו לישיבת הצוות השבועית. מבעוד מועד, שלחתי הודעת sms שיתקשר אלי לכשיסיים את השיעור. "בוא אנחנו חייבים לנסוע קרה משהו במשפחה".... אוהי (כך ידעתי שינהג) עוזב הכל ורץ לעזור לי... כל הדרך מקטר מה הוא צריך את זה, למה אני מבקשת ממנו להצטרף, הוא הרי חדש במשפחה ולא נראה לו מתאים... ועוד ועוד, מזל שבאותו ערב נשלחה מעבורת החלל קולומביה והיה למה להאזין ברדיו אז הוא חדל מלקטר, הקשיב... לא אלאה אתכם בפרטים אך כעבור שעה קלה מצא עצמו אוהי מונח באפיסת כוחות בצימר בראש פינה..... ולמה אפיסת כוחות? היה לו מאבק פנימי קשה מאוד – האם להרוג אותי ולברוח או רק לברוח ולהשאיר אותי שם לבד... הוא כל כך הופתע שלקח לנו שעתיים להרגיע אותו (לנו – התקשרתי לטליה שתעזור לי בטלפון, להרגיע את אבא) הילדים כמובן היו בסוד העניינים... בבוקר שלמחרת עוד אנחנו מטיילים לנו ברובע השיחזור של המושבה ונהנים מחומה של השמש החורפית... נזכר אוהי שקבע עם חברים לצאת איתם הערב (אני זכרתי...), מיד התקשר אל חברו ובישר לו ש"נחטף" ולא נוכל להיפגש עמם אולי בפעם אחרת... (!?) ליל שבת, הזמנתי מקומות מראש במסעדה, שנינו מתכוננים לצאת מגיעים לרובע השיחזור נכנסים למסעדה, המלצרית מנחה אותנו היכן מקומנו ו..... אופסססס מי יושב שם, אותו חבר ואישתו מהבוקר. אני שזכרתי כי אוהי קבע איתם, התקשרתי אליו מבעוד מועד להזהירו ואז הבריק במוחנו הרעיון הנבזי שנפתיע אותו גם שם... היתה ארוחה נהדרת ובעיקר בשל החברותה... למחרת בבוקר, אורזים הכל, יוצאים לדרך חזרה הביתה לא לפני שנטייל בדרך... השמש בגדה בנו ושיבשה תוכניות אולם לא לגמרי בסופו של טיול "די מוזר" (כך אמר אוהי) הגענו לבית קרובת משפחה שם חיכו לנו – הילדים שלנו, אחיו של אוהי ונשותיהם, חברים, אימו ועוד קרובי משפחה... זה היה סופ"ש של הפתעות – אני נהניתי מכל רגע, לאוהי היה קשה, ממרחק של זמן אולי קצת קל יותר אבל בעצם מי אני... תשאלו אותו...

*יערית

New member
הפתעות כאלו...בטלאפלא../images/Emo28.gif

הרבה הפתעות יש לי....כמעט בכל יום..... ולא אין התחשבנויות.......וביום ההולדת זה השופרא של השופרא!!!!!
וקצת קשה לי לפרטן.........
אבל זה מדהים! מדהים גם מה שעשית עבורו.....תגידי לו שיתרגל לזה....כך גם אני אמרתי

maof

New member
וואלה ..את זה אני חיב לספר../images/Emo13.gif

ביום ההולדת הראשון שלי.....(כן הראשון) מיתקשרת אלי בת זוגתי ....ומלחיצה אותי... תגיע הביתה מהר !!!!!!!! אני לא מבין מה הפניקה אבל ....מישתדל לסים הכל מהר (אתם יודעים אסור להרגיז מרוקאים
) אני מגיע הביתה .....הכל כרגיל ואני שואל..... נו.........מה היתה הפניקה??????????? 15 דקות אחרי מגיעה אישה פותחת את השולחן שלה..... וואלה מסגיסטית ...ליום ההולדת.........
ורק אל תיתלהבו יתר על המידה בת זוגתי היתה בחדר השני
מעוף

העין ה 3

New member
יש לי המון סיפורי הפתעות!

ההפתעה הגדולה מכולן, הכנתי לבעלי ליום הולדת 40. אני הייתי בת 35 והנסיך היה בן 10 (כולנו בהפרש של 3 שבועות). הזמנתי את הורי לחמי וחמותי לשבת בצהריים ושם נתתי לו במתנה ספר שנקרא 40+. כשפתח את הספר נפלו ממנו 2 כרטיסי טיסה לרודוס, עם תאריך של מחרת היום. אבל כשהוא הסתכל טוב הוא ראה שהטיסה היא ל-00:30 ז"א במוצאי שבת!!! כמובן שתאמתי מראש עם הבוס שלו את ימי החופש. הקטע הכי מצחיק היה שהנסיך היה אצל אביו באותה שבת, והתעקש שאשמור בסוד את העובדה שגם הוא נוסע איתנו. ניסיתי בעדינות להסביר לו שכדאי שהוא ידע את זה מראש, אבל הוא לא ויתר. בשעה 21:30, בעודנו עסוקים באריזות אחרונות לקראת יציאה, נפתחה הדלת והנסיך הגיע! בעלי דווקא מאוד שמח (מעניין איך זה היה היום...), והטיול היה מוצלח ביותר.

וידוי הצנונית

אני שונאת הפתעות.גם בנושא המתנות אני מבקשת ליידע אותי לפרטי פרטים. כבר למדתי שההנאה שלי מוגבלת בעניין זה. וכמו שנאמר: מה ששנוא עליך - אל תעשה לחברך.

ע י ן

New member
הפתעות ....../images/Emo12.gif

בשנה שעברה חד הפתיע אותי ... קבענו לאכול ארוחת ערב רומנטית במסעדה טובה...לכבוד יום הולדתי. נכנסנו למסעדה ..המקומות חיכו לנו...<מקום מאוד רשמי כזה...> טקס המנה הראשונה עבר בשלום...מנה שניה בדיוק הוגשה לנו...והטלפון שלי מצלצל...החברה הכי הכי שלי על הקו : "נתקעתי עם האוטו -שניי רחובות מהמסעדה בה אתם חוגגים ... ואל תשאלי ...נקרעו לי המכנסיים כשניסיתי להחליף את הפנצ'ר ...<היסטריה מאוד לא אופיינית לחברתי.> כמובן עוזבים הכל באמצע ...ושמים פעמינו לחיפוש אחר חברתנו. במהלך החיפוש ...ולפי הכוונתה הטלפונית ...הגענו למועדון תל אביבי מוכר <שם לטענתה הסתתרה מפאת מכנסייה הקרועים לגמריי
> ... ובמועדון...המתינו לנו כל יקירינו :הילדים , המשפחה כולה ..הורים אחים ...חברות חברים...עשרות אנשים !!!- לקח לי מה שלקח לי להרגע....הפתעה הראשונה בחיי באה לי ביומולדת 35 -עם חדי... <מעופי קרא לזה : היומולדת הראשון ...חחחח> והלקח : לא עוד ! באותו ערב כבר הגענו להסכמה עקרונית : בלי הפתעות . חד ניסח זאת מאוד בעדינות ובחן...: אנו מתקרבים לגילאים שהפתעות יכולות להיות מסוכנות עבורנו...חחחח. עין.

למעלה