הפתעת סיום העונה(-:

vitamin P

New member
הפתעת סיום העונה(-:

עוד פחות מ 36 שעות ישודר הפרק האחרון לעונה של חדר מלחמה ככל הנראה יהיה סוף מאוד מפתיע!!!!!! מה לדעתכם יקרה ב 300 שניות האחרונות של הסדרה.....

The Peanut

New member
או לאנשים מתקשים כמוני

בחמש דקות האחרונות?
כולם ימותו בסוף.

vitamin P

New member
לדעתי.....רוה"מ יבוא לחמ"ל ו

ויסגור אותו בגלל איזה פאלשה של מישהו חחח

ענבץ בץ

New member
לדעתי

רוהמ רוצה לסגור את חמל!!! אבל זה לא משהוא סודי שאסור לו לצאת מהחדר!! לדעתי זה משהו סודי שאסור לגלות לאאחד אולי איזה טוויסט במצב של הישראלים או אפילו לפלסטינאים אולי זה על זה שערפת מת ומצאו לו מישהו חדש?? ואסור שידעו? או שבעצם הוא לא באמת מת...!!!

MRSHIVER

New member
אני וחבר שלי עשינו סצינה שלמה של 30

דקות על מה שיקרה בפרק האחרון... מסתבר שיעל לא באמת בהריון והיא נאבקת ברענן על זה שהוא הפיל לה את התינוק בזירה ואז חילבי נכנס לזירה בפתאומיות וכלמיני דברים קורים.. טוב עזבו שגעונות שלנו.. קיצר מקווה שזה יעלה על הפרקים הקודמים למרות שקצת קשה!! זה רק אני או שהסדרה היתה ממש קצרה??... אני זוכר את הפרק הראשון שאמרתי לעצמי "יאללה נראה מה כבר אפשר להפסיד אין פרסומות" חחח.. יהיו שידורים חוזרים???

m50

New member
תגובה

אז עכשיו כולנו יודעים - לא קרה כלום !!!! כמה חבל

pinkeey

New member
זה פשוט מושללם.אבל ..

יש לי שאלה.. אני ממש רציתי שיקרה בין ..רענן לבין היועצת הזאתי לא יודעת איך קוראים לה בדיוק משו ...כאילו ..למה זה נגמר ככה!? .. זה היה דדוקא די סיום נחמד..אבל חשבתי שיקרה ביניהם משו מעבר ל...לעשות איתו ביחד פיזוטרפיה.. ועוד שאלה ..שהיא אמרה שהיא שכבה עם מישו בחדר 799 (או משו כזה) ..זה היה בכוונה אליו !?

למעלה