הפתרון היחיד...

הפתרון היחיד...

היפרדות העמים: אנחנו בעבר הירדן המערבי, הם בעבר הירדן המזרחי ושלום על ישראל. כלומר, העברת הפליטים לירדן ועידוד הגירה של השאר. משהו כזה נעשה בשנת 1922 בין יוון לטורקיה בתיווכו של שר החוץ הנורווגי, ד"ר פרדטיוף ננסן והוא קיבל על כך פרס נובל לשלום. מומלץ ללחוץ על הלינק הבא:

פשוט לא נכון.

ההפך הוא הנכון: בהסכם זה יש שקט עד היום. לעומת זאת הסכם אוסלו הארור, הביא לנו כאלפיים הרוגים ועוד אלפי פצועים. אני מציע לך להקליק על הלינק שלמטה ולקרוא בעיון את הנאמר.

המסיתים הלאומים...

מוגש בפניכם מבחר ציטוטים נחמדים של אנשי שמאל, שאילו הם היו מהצד השני של המתרס היו מתייחסים לזה כאל הסתה: 1. "(גוש אמונים הוא) כת משיחית, אטומה ואכזרית, כנופיית גנגסטרים חמושים, פושעים נגד האנושות, סדיסטים, פוגרומיסטים ורוצחים, שהגיחה... מתוך פינה אפילה של היהדות... מתוך מרתפי ההתבהמות והסיאוב... על מנת להשליט פולחן דמים צמא ומטורף" (עמוס עוז, ידיעות אחרונות 8/6/89). 2. "בשעת ההכרעה, נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעופרה ובאלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות עם טנקים על עופרה, יוכל לעצור את הסחף הפשיסטי..." (פרופ' זאב שטרנהל, דבר 15/4/88) 3. "...אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיר בנשק נגדם...כן, לאחוז בנשק." (פרופ' ישעיהו ליבוביץ', הארץ 27/9/85) 4. "המתנחלים חיים על הדם..." (ח"כ דדי צוקר, הארץ 19/4/87) 5. ראיון עם רה"מ יצחק רבין ז"ל: מראיין: מה יעלה בגורלם של מתיישבי יש"ע לכשאלה יעברו לריבובות אש"פ? רבין: שיילכו. (ידיעות אחרונות 8/6/93) 6. אני אישית אלחם גם בנשק (נגד המתנחלים)." (חיים ברעם, כל העיר 26/2/88) 7. משפט שנאמר על שרון כשעוד היה ימני, בכתב עת לא בדיוק כזה: "מישהו צריך לרצוח את שרון." (סימן קריאה,19,עמ' 82) הדגשה: זהו אחת ההתבטאויות הנוראיות ביותר שמעולם, ולא חשוב מאיזה צד שרון, אסור לומר כך ומי שמתבטא כך, צריך לשאת במלוא העונש, גם אם הוא שמאלני! 8. "אם כבר לירות במישהו, אני מרגיש שאני מוכן לירות בהם (המתנחלים)" (א.פ. השבוע בקיבוץ 10/8/88) זהו מדגם קטן ביותר של הסתה של אנשי רוח ממרכז ההויה השמאלנית, נגד תו שבי יש"ע, או מנהיגיהם (אריק שרון בימים הטובים). מלבד אלו יש עוד עשרות מימרות מסיתות נגד נאמני הארץ כמו: יודונאצים, חיילים של היטלר, העתק של הנאצים, סייען חמס ועוד עשרות רבות. עכשיו תאמרו לי: מי הם המסיתים האמיתיים? האם פתחו אי פעם בחקירה נגד מסית כזה? האם פרופ' שטרנהל וישעיהו ליבוביץ, או עמוס עוז, דדי צוקר וחיים ברעם הם בשולי החברה השמאלנית? רק דבר אחד אני יודע, שכשתמהוני דביל שטוען בלהט שהוא ימני, וייתכן גם שהוא שמפניה בלבוש חדש, אומר משפט מפגר או עושה פולסא דנורא על רה"מ- מיד כל יפה הנפש קוראים למצות את הדין עם הימין. במדינת ישראל, כולם שוים בפני החוק. יש שוים יותר ויש שוים פחות...

למעלה