הפתרון לבעיה קשה - רגרסיה

אלה_ה

New member
הפתרון לבעיה קשה - רגרסיה ../images/Emo29.gif

עידן עבר למיטת נוער לפני 4 חודשים. עד אז הכל היה נהדר. שמים אותו במיטה ב-20:30 והילד נרדם לבד. מאז מעבר המיטה ההשכבה הפכה סיוט. מאבקים בלתי פוסקים כשהוא בורח כל הזמן מהמיטה עד לשעה 10 ואפילו 11. ביקשתי עצות ממי שרק אפשר. הכל ניסינו וכלום.. היינו מיואשים. ואתמול דיברנו על הנושא עם מישהי מקצועית והיא אמרה "אולי הילד לא מוכן למיטה של גדולים? אולי המסגרת של המיטה הקטנה נפתחה פתאום לכל הבית וקשה לו להתמודד עם זה? מה שאתם צריכים לעשות זה להחזיר את מיטת התינוק ובמידה והוא יורד מהמיטה הגדולה להחזיר אותו למיטה הקטנה. ככה הוא ילמד את הגבול". אז היום אבא ועידן הרכיבו יחד את מיטת התינוק. בשעה היעודה שאלנו אותו איפה הוא רוצה לישון והוא ענה שבמיטה הגדולה (והוא התכוון למיטת תינוק). השכבנו אותו ויצאנו. הוא לא ניסה לטפס החוצה למרות שהוא יכול בקלות. הוא קרא לנו מדי פעם וכשנכנסנו הוא נראה ממש מרוצה במיטה. והוא נרדם.. על פתרון כזה אפילו לא חלמתי

anat_i

New member
אוי... את מזכירה לי נשכחות....

אנחנו עברנו שנה (!!!) כזאת... זה היה סיוט שאי אפשר לתאר אותו, כבר נפלנו מהרגליים... הבעיה היתה שהוא גם היה יוצא בקלילות ממיטת התינוק. גם אנחנו קיבלנו מיליון ואחת עצות, גם מאנשי מקצוע ושום דבר לא עזר... מה שאני יכולה לומר - בסוף זה עובר מעצמו! וכמה שפחות להאבק על זה כך יותר טוב.

אלה_ה

New member
שנה??

אני מקווה שכשהוא ירגיש מוכן לחזור למיטת הנוער זה יהיה ימים..

למעלה