הפ הפ

hadarisan

New member
חשוב מאוד כנסו../images/Emo26.gif

הגיבוש כאן בפורום כבר דיי מורגש וזאת בטח רק ההתחלה אז שיר ואני חשבנו שייהי נחמד אם נמצא משפט כלשהו שכל אחד שחבר בפורום יצרף לחתימה שלו וכל אחד כאן מוזמן לספק רעיונות וביחד נבחר בסוף את המשפט שייצג אותנו... אמממ אז מידע שאתם צריכים לדעת זה שמספר הפורום הוא 1330 ו-אמממ תהיו מקוריים!

יחי הגיבוש ../images/Emo13.gif

אחח אני אוהבת ת'פורום הזה.. באמת צריך להמציא איזה משפט או משהו שמייחד את הפורום.. כרגע אני לא יצירתית בשיט הדבר היחיד שעולה לי זה - גם אני בודקת 1330 פעם ביום אם התעדכן הפורום
אחח אח אח כמה שאני גרועה לילה טוב..

SaRgE

New member
../images/Emo45.gifאררר הפורום הזה!../images/Emo99.gif

וגמני ממש לא מקורי
אבל אולי
1330 - בית הבובות הקטן של אלוהים
לילה טוב!

:) .....

אז ככה, יש כמה פורומים שיש להם את זה- לכל מי שלא היבן במה מדובר.. למשל לפורום היהודים יש את "גם אני יהודי 365 ימים בשנה" כי מס' הפורום שלהם הוא 365.. במוניקה סקס הציעו לעשות "גם אני נפלתי 607 פעמים על הרצפה" (מס' הפורום שלהם הוא 607) או גמאני עושה סקס עם מוניקה 607 פעמים ביום.. אז זה השירשור סלוגנים שלנו! תזרימו הצעות :) לי יש כמה.. אם אתה מרגיש אבוד, הפורום הזה הוא בשבילך אז בבקשה - 1330 גם אתם חשבתם פעם על איך זה יכול להצליח? פורום 1330 או- גם אתם חשבתם 1330 פעמים על איך זה יכול להצליח? את עדיין מקבלת 1330 נגיעות קטנות שמספקות לך מטרה אל תלך בדרכו של אחר, בוא לפורום 1330 גם לי יש מקום מאחורי השמש בפורום 1330 עכשיו זה זמן ירח נתפזר ל-1330 כוכבים יאללה יש עוד מלא שפו פעולה.. יש שירים שלא עברתי עליהם..

תודה :)

אתם מקסימים.. באמת.. הפורום הזה הוא כלום בלעדיכם.. <אני בפרץ התרגשות
>

eladi88

New member
אני אהבתי את

גם אתם חשבתם 1330 פעמים על איך זה יכול להצליח?

hadarisan

New member
במיוחד אהבתי

את- אם אתה מרגיש אבוד, הפורום הזה הוא בשבילך!

hodayoyo

New member
הכי מצחיק במוניקה היה..../images/Emo60.gif

גם עלי שפכו 607 טון מלט כדי שהדף הראשי של תפוז יהיה יותר יציב
(על בסיס "הקונפורמיסט"- "סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהיה יותר יציב"
)

matanbru

New member
אמממ

זה דיי צולע אבל ננסה יש 1330 בתי בובות, אבל יש רק בית בובות אחד הכי שווה בעולם

למעלה