הצ´אט, הלילה ואני...

טאצי

New member
הצ´אט, הלילה ואני...

ואני נשאר לי עם ההרהורים שלי... עם עצמי... עם המחשבות שעוברות בראש בקצב מסחרר... לא יודע מה עובר עלי. לא יודע מה אני רוצה. המחשב עשה לי בעיות וכשחזרתי אחרי פחות מדקה, מומין ויפעת נעלמו. נשארתי. מתוך שיעמום. אולי מתוך תקווה שיהיה לי עם מי לדבר...את מי לשתף... המגיפה שרים לי בווליום מטורף שנשים זו מחלה. אני מחייך לעצמי ואומר שאני מוציא הודעת גינוי על ההכללה...
אני מציץ לחלון הצ´אט שעדיין פתוח. יש התפתחות. הודעה פרטית מ-משעמם לי: בחור או בחורה? טאצ´י: בחור הודעה פרטית מ-משעמם לי: באמת? טאצ´י: באמת הודעה פרטית מ-משעמם לי: גיי? טאצ´י: כן הודעה פרטית מ-משעמם לי: ביי טאצ´י: למה את/ה מתפלא/ת? משעמם לי עזב/ה את החדר אני שוב יושב לי לבד...שומע מוזיקה. תחושה של ריקנות ממלאת אותי. בשעות האחרונות נתתי לעצמי מחמאה על זה שהגעתי לפורום. עכשיו אני מרגיש...לא יודע...תחושה לא מוסברת. ריק לגמרי. אני שונא את עצמי. שונא את מי שאני...אני ליברל, פתוח, מבין, מקבל. אבל לא יודע לקבל את עצמי. אני שונא את זה.

MARMELAD

New member
כנראה שלא משעמם לו

אלא סתם חיפש משהו מהיר... האמת.. הלילה גם אני יושב לי עם ההרהורים שלי.. מה יהיה.. כבר בוקר ואני במין מצברוח מוזר כזה. אבל יהיה בסדר. חייב להיות. וזה מה שמעביר לי את הלילה הזה. וזאת הסיבה שאני אקום מחר בבוקר ואמשיך הלאה.

טאצי

New member
כבר בוקר...(לא קשור לכלום)

אני אוהב את החלון שיש לי בחדר. במרחק של מטר ממנו יש עץ שמסתעף לכל כך הרבה ענפים...העלים ספק ירוקים-מוארים וספק שחורים, כהים... דרכו אני רואה את האור שמתגבר. את השמש שעולה... הציפורים שרות לי בוקר טוב...

../images/Emo39.gif בוקר טוב גם לך ..

מחלון ביתי אני רואה את המפרץ הכחול .. השמים מקפלים את שמיכת הלילה והחושך מחזירים לארון .. ציפורים מצייצות ... והכל פסטורלי ושליו ..

MARMELAD

New member
נגמר הלילה ../images/Emo29.gif

הנה מתחיל עוד יום
... ואני הולך לישון

e_male

New member
שיר הצ´אט - מוקדש לטאצ´י ../images/Emo63.gif

זהו שיר הצ´אט, שמתחיל בבן או בת. או גיל, או התרגיל, נשמע טוב, כמעט. ממשיך במה מחפש, תתאר אותך אולי, אתה יושב בוהה הלב צועק די. אתה שואל את עצמך למה זה מגיע לי שאלו הם חיי. אתה לבד על כסא מול מסך שמציק אתה רוצה לנתק ולא יכול להפסיק אין דבר אחר מה עדיף -חלל ריק? ומה שאתה רוצה.. ונאלץ להתאפק. אתה כותב על המסך "משעממם לי" אבל הוא כותב לך "גם לי" ואתה כותב לו - "חבל". וזה מיועד גם לך הגיוני עד טירוף רציונלית עם סימן קריאה אתה כותב לו "אוף". העייפות משתלטת אבל אתה באמת לא עייף במקום לשאול מה אתה, היית מתחלף. שבוי בהרגלים, שואל את עצמך מה יהיה ולא עונה. עינוי עצמי שכזה. הולך למקרר. וחוזר. הולך להתאוורר. וחוזר. הולך לאיבוד. וחוזר. לפעמים אנחנו מישהו אחר.

e_male

New member
נזכרתי ברגע בחיים.

יש איזה רגע שנזכרתי בו. לפני שנתיים-שלוש. אותו יום שבת, אותה שעה. אמצע שום מקום. אני יושב וחוזב מה יהיה, בערך כמו עכשיו. הנשק מונח בתנוחה מוזרה, משהו בין הרגל הימנית ליד. ואני חושב כמה רע שנשארתי שבת אבל שאם הייתי בבית, גם היה לי רע להיות לבד - אז לפחות אני כאן, על הר, רוח נעימה, זריחה, שקט מוחלט. מדיטציה בחינם אולי. ועכשיו אני יושב, מול המחשב, זריחה, שקט מוחלט. ועדיין רע לי כמו אז בהר. איך קרה ששום דבר לא השתנה. אני אשם בהכל ולא אשם בכלום. אני לא יודע כבר מה לחשוב, ואם היה לי נשק כמו אז, לא יודע מה הייתי עושה איתו עכשיו. מצד שני, אני פחדן מדי בשביל זה. אפילו בשביל זה.

e_male

New member
ומשהו חכם שאמרו לי פעם בצ´אט

פעם דיברתי עם מישהו חכם בצ´אט. הוא אמר לי דבר יפה: החיים בקהילה הזו הם כמו נהר מים. כרגע הם זורמים לידך, אבל לא איתך. אתה יושב ומסתכל על הזרימה, על המים הצוננים, ואתה רוצה לקפוץ פנימה אבל מפחד להרטב. ומי יודע, אולי לטבוע. אתה גם משכנע את עצמך שאין לך כוח לשחות, ושאתה שחיין גרוע. ואתה אומר לעצמך - בטח מלא כרישים. ואתה מוותר על הנהר. אבל אתה יושב בצד וצופה בו, ובאנשים שבתוכו. שמחייכים. אתה אומר לעצמך שתצפה בהם בינתיים מהצד. אבל עד שתקפוץ לנהר, זה לא אותו דבר כמו לצפות מהצד. ואישית: אני, עוד חושב אם לטבול בנהר. יושב וחושב.

טאצי

New member
וואו...

תודה מתוק. אתה כותב ממש ממש מדהים. הלוואי שהייתי כמוך. רק שעכשיו אני באמת מתחיל להיות עייף...

למעלה