הצ´אט של הפורום

Major Thom

New member
הצ´אט של הפורום

כן, כן.. הדבר הזה שרשום על הפס האפור, בין ´חברים´ ל´קישורים´.. זה שאפאחד לא לוחץ עליו אף פעם, וגם אם כן - לא יהיה שם אף אחד. אבל, צ´אט שכזה עשיו להיות שימושי בהחלט! שמעתי על פורום ש - ואני יודעת שקשה להאמין - משתמשים בו באופן פחות או יותר קבוע!
אז אם הם יכולים, גם אנחנו. ועל כן, הבה ונקבע לנו מפגש צ´אט קטן ונחמד שכזה. היום. 2200. תהיו שם
air - people in the city

root

New member
מצטערת לומר..(וגם: מוסיקה אפריקאית)

22:00- no can do אולי בסביבות 01:00 אבדוק אם נשארו שרידים... ד"א, סתם רציתי לשתף: היום בבוקר בגלובוס בערוץ 1 (10 בבוקר) דיברו הפעם על מוסיקה אפריקאית עם גיל בונשטיין (ראסטה מן, מי שלא יודע, מפיק ואדם חשוב) והראו סרט מדהים על זימבובאה וכו´ וכו´... וכמובן דיברו על פמיקוטי והבחור שכרגע שכחתי את שמו שבסוף אסרו את הופעתו בארץ (כלבים כולם..) ובקיצור - היה מדהים לחלוטין... מה דעתכם על המוסיקה הזו? שמעתם פעם? אוהבים?... אני ממש אשמח לדעת
עכשיו שומעת: the congos - the wrong thing

power play

New member
../images/Emo12.gif

ראית טלויזיה בעשר בבוקר? אסרו על הרבה אנשים להופיע בארץ, מה שרציתי לשאול זה אם יש להקות רוק אפריקאיות? (כן,אני מחייך עכשיו..וכן,אני רציני לגמרי) np:the kinks-you really got me

root

New member
../images/Emo9.gif לגבי 10 בבוקר...

נסעתי לסבתא, זה לא נחשב... (ד"א, באופן כללי, התוכנית הזו טובה, יש לפעמים נושאים מעניינים..). לגבי להקות רוק אפריקאיות - אני יכולה לברר אישית (ואתה יכול דרך מנועי חיפוש או AMG)... אבל מעבר לזה, אני ממליצה לך לשמוע את המקצבים האפריקאים שהם פשוט מדהימים, בלי קשר לגיטרות.. פמיקוטי.. תנסה להוריד משהו שלו (לדעתי המונח הוא אפרו-ביט אם אני לא טועה..). אם הראש פתוח, יש להניח שלא תוכל שלא להתאהב בצלילים...

power play

New member
לגבי מנועי החיפוש..

ממתי הם מתחשבים בארץ המוצא של הלהקות\אמנים? ואיך כותבים פמיקוטי באנגלית? ו..זהו. "מאוור מתנגן ברקע"

root

New member
ובכן: ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, ככה כותבים Femi Kuti תנסה להוריד את השירים: do your best 97 eko lagos the choice is yours אתה יכול לנסות גם את אבא שלו: Fela Kuti יש לינקים למטה , אם מעניין אותך... לגבי הזמר (שעדיין שכחתי את שמו..) אני אברר ואכתוב... ולגבי רוק עם מקצבים אפריקאים, גם כן, לא ייקח יותר מידי זמן לברר... (ד"א, הצעה: אם באמת באמת מעניין אותך, תשלח אי מייל לקואמי, להקצה, תשאל אותו את זה, יש להניח שהוא יענה לך בצורה מצוינת ומסודרת...) יום מצוין... עכשיו שומעת: פרויקט הגומייה - רוב הזמן

root

New member
הזמר ששכחתי את שמו...

קוראים לו shina peters פשוט תנסה להוריד כמה שירים שלו... עכשיו שומעת: his name is alive - someday my blues will cover the earth

power play

New member
הלינק השני לא עובד לי

איזה כיף זה שסגנון מוזיקה שלם שייך לך ולאבא שלך..

root

New member
טוב, הורדת כבר?... ../images/Emo13.gif

הלינק לא עובד? תמיד אתה יכול לנסות ככה: http://allmusic.com/cg/amg.dll לילה נפלא... עכשיו שומעת: afghan whigs - i´m her slave

root

New member
שיט, ניסיתי בעצמי ובאמת לא עובד, אז

פשוט תכנס לAMG (allmusic.com ותכתוב femi kuti תקבל ת´דף שלו... כמה פשוט ...
שוב, לילה מצוין...

power play

New member
הורדתי אחד

אבל לא מה שרציתי אז עוד לא גיבשתי דעה.. מה שכן ראיתי זה שיש עוד המון אמנים וזה לא הסגנון רק שלו ושל אבא שלו. לילה קר..כבר לא חם כמו בימים שעברו. NP:מאור כהן-סעי לחו"ל

root

New member
כמובן שזה לא הסגנון רק שלו ושל אבא

שלו... דבר שני, גם אמרתי שזה לא הסגנון שביקשת (השילוב עם הרוק.. וגם הצעתי לך לשאול את קואמי בעניין...) אבל כן אמרתי, שאני ממליצה לך לנסות להקשיב אם הראש שלך פתוח כי לפחות בעיניי, זה מצוין
אז אני שמחה שלפחות ניסית להקשיב, גם אם לא תאהב את זה בסופו של דבר...

למעלה